[color=black]Zajímá mě, jestli by sami nebo někdo z vašich geopřátel, co s vámi chodí lovit umí poskládat rubikovu kostku.
Druhý dotaz pak zní, jestli máte doma tento legendárná hlavolam?
Děkuji všem za odpověď, je to důležité (pro mě).[/color]
[color=black]Zajímá mě, jestli by sami nebo někdo z vašich geopřátel, co s vámi chodí lovit umí poskládat rubikovu kostku.
Druhý dotaz pak zní, jestli máte doma tento legendárná hlavolam?
Děkuji všem za odpověď, je to důležité (pro mě).[/color]
No nevim, jestli bych ji ještě uměla složit, ale před lety jsem ji složit uměla a určitě bych ji ještě někde našla, možná i návod na složení ![]()
možná jsem jí někdy složila,už jsem jí ale dlooouho neměla v ruce,dávala jsem kostky i do kešky:)a doma bych určitě ještě nějakou našla.Jinak mám ráda takový ty malý kovový hlavolamy a ježka,těch mám hodně:)
Ano, umím ji složit
Ano, mám ji doma
rozložit ji dokážu kdykoli i po slepu… B) se složením je to už horší - většinou udělám 2 strany a jsem zralý na psychinu :D:D:D
ale kdyby sem někdo hodil návod… ;)B)![]()
No mám jí, ale nikdy jsem jí nesložil - teda párkrát jo, když se rozpadla na jednotlivé kostičky ![]()
Ale na netu jdou nalézt návody.
A jedna (možná více) rubikova kostka 3x3 je i jako TB - poslal jsem jí nesloženou ![]()
[tb]TB1CHJ4[/tb]
Proč se ptám? Mám přichystanou mysterku, kde je hlavním úkolem složit právě rubikovu kostku, aby jsi zjistil finálku.
Hustý, tak to asi dost lidí nedá
- ale zajímalo by mě, jak zajistíš podmínku, že jí opravdu složil…
No toho se právě bojím, aby bylo hodně nálezců. ![]()
Podmínka je přeci jasná, souřadnice budou napsány na kostce a když jí nesložíš, tak nevíš jak jdou za sebou.
Tak pozor, aby ji někteří nerozložili na kostičky a ty pak zpátky nesložili. Jako děti, jsme to tak dělaly…
Pokud ji tam budes mit fyzicky pocitej s tim, ze prvni nedockavec ji rozebere na atomy a slozi jen jako skladacku…
Mam a na vojne jsem se ji i naucil skladat, jen uz nevim jestli bych si vzpomel. ![]()
Takova mysterka zni hodne zajimave, ale taky by me zajimalo jakym zpusobem lze zaridit, aby to bez poskladani neslo.
Pokud rozloží a dá do původního stavu, tak nic proti. Jestli jí někdo zníčí, mám nápad na jinou mysterku .. ![]()
Snad nejsou lidi takový hovada ![]()
A jak to půjde podle tebe bez poskládání?
Lidi jsou hovada s tim pocitej, u nas je jedna mysterka na finalce zavrena na kodovy zamek a vecne je pixle vypacena z druhe strany. Bohuzel neni to od mudlu, ale od kaceru kterym se nechce lusti kod :-/
no hlavně si myslím, že je potřeba v listingu napsat, že to bude jeden z úkolů !!, a to i jak je r.k. velká (4x4 3x3 či 5x5)
důležité je i místo, kde se bude skládat - jestli v klidu lese nebo někde na rušné ulici, kde není ani lavička a klid
no a na realizaci jsem zvědav
- jak dlouho vydrží mechanicky nájezdy kačerů a případně jejich cholerické sklony
- no a zda si jí někdo nepůjčí domů ![]()
Zalezi co na ni bude napsano, ale da se to i bez slozeni, opises si to co je na jednotlivych barvach, skladas a mas mysterku na druhou :_)
Řekl bych, že lehce. Vezmu papír se 6 čtverci 3x3 a do nich si podle barev opíšu, co je na kostce. Kostka klidně může být rozházená a slepená vteřiňákem, že s ní nehnu ![]()
Umím složit.
Mám jich doma několik.
Ke kešce:
Ať si ji každý složí jak chce, ne?
Je to hra a zábava, tak ať se každý baví, jak ho to baví. Buďme tolerantní ![]()
A pokud na regulérním složení trváš, napiš to výrazně do listingu. Tím docílíš aspoň toho, že se podvodným složením nebudou chlubit v lozích.