Ahojte, rucnikovy den v tento rok pripada na nedelu (25.5.), tak nezabudnite ze mat sny a dokazat sa hrat su veci ktore si zasluzia oslavit aspon raz rocne ![]()
Výborně, ten den mám mazec:)
A koncert v kostele:D (Naštěstí budu na kůru.)
Ach jo, a tematická cache GC12ZA1 je kaput:(
A to teď budu do neděle v Brně a navíc mě čeká mejdan v budově gymnázia, u níž vychází finální souřadnice. Tak někdy příště.
Jsem rád, že si někdo z GEO komunity vzpomněl, škoda že ten den není žádný event ![]()
Můj malý skladný golfový ručníček mi na poslední akci turisťáku asi znárodnilo nějaké dítě, tak mě nejspíše potkáte s pořádnou osuškou ![]()
nepropadejte panice!
Už sem to držel dva roky, letos je to samozřejmost ![]()
Ještě jsem se snažil přesvědčit Suteche a Dvela, až se vrátí z cest tak třeba taky přislíbí účast ![]()
Tak co? Potkali jste někoho s ručníkem?
Já přijel do Prahy odpoledne na pár hodin a nikde nikdo ![]()
Jojo, nikdo niokde.. my jsme se s kamosem travili nedeli na chate u Ceske trebove s koly, a i na kole jsme rucniky meli… ale nikoho jineho nespatrili… na recitaci wogonske poesie do crossu jsme se z casovych duvodu nedostali.. bohuzel, tak snad za riok…
Moje drahá polovička Stopaře miluje, na jeho počest jsem jí zakoupil od Golema krásný geocoin, ale o tomto dni jsme neměli ani páru. ![]()
Díky za upomínku a příští rok určitě dodržíme a ručník budeme mít neustále s sebou. ![]()
Tak u cyklisty se zrovna moc poznat nedá, jestli drží ručníkový den, nebo otírá pot ![]()
On existuje nějaký tématický geocoin? :o
Mimochodem, jak tu někdo nadhodil ideu dne českého geocachingu, tak by nebylo vůbec špatné udělat nějaké poznávací znamení, které by bylo třeba mít ten den viditelně na sobě ![]()
Škoda že tentokrát připadl na neděli. Většinu dne jsem byl doma a v podvečer jsme šli s Tairou na procházku do přírody. Kdyby byl všední den, běhám s ručníkem po Brně ![]()
Koukni se ke mě do profilu.
Mám ho tam v plné kráse. A to existuje ve dvou vydáních. ![]()
Tak tady je odkaz na našeho miláčka. ![]()
chemic77 napsal/a:
Tak tady je odkaz na našeho miláčka.
Tak ten je libovej, číslo v ikonce mi připomnělo jednu z nejvtipnějších citací stopaře: "the answer is 42…"
Posouvam nahoru, uz se nam to blizi ![]()
aaa, presne za tyden - tak to abych se vydala nekam kesit s rucnikem za krkem ![]()
petulinka1 napsal/a:
aaa, presne za tyden - tak to abych se vydala nekam kesit s rucnikem za krkem
[cache]GC2QG0K[/cache]
sakra…to vypada hooodne dobre
to mi nedej tohlencto
kdo se ma pak na ty prijimacky neco naucit, kdyz sou porad nejaky eventy a lovy ![]()
asi se na otocku zjevim s rucnikem, jen musim vyzjistit dopravu a spolucestujici ![]()