Rumunsko vlakem a pěšky (14.9-20.9)

Přidal by se někdo k nám cestou do Rumunska? Plánujeme je jet asi od 14.9. do 20.9. na sever Rumunska k Baia Mare. V okolí jsou kopečky kolem 1350 m n. m. a rozlehlá planina s prameništěmi. Plánujeme ujít 100km okruh(podle času) s batohy na zádech a se spaním ve stanech.

Zpáteční cesta vlakem vyjde na 1500Kč (od Břeclavi). Pojedeme přes Bratislavu a Budapešť. Podle chuti by byla možná zastávka v Budapešťi.

Bohužel mi odřekli kámoši a sám se 3-4 holkama si to nerisknu, navíc když nevím, do čeho jdu. Pokud by byl zájem, napište na icq 156 503 752, tel: 774 86 35 36

Ahoj, mel bys mit odpoved v icq. Honza.

Rumunska se netřeba bát. Je to tam bezpečnější než na Slovensku.

A vyrazit sám se 3-4 holkama, to je přece sen každého mladého muže, ne?

Jinak "okolí Baia Mare" se obvykle nazývá "Maramureš", na to budou lidé asi slyšet lépe. Je to moc hezký kraj.

Na osamocené psy házejte kameny preventivně, neobjímejte se s medvědy a nestavte si stany v blízkosti vesnic - a nic se vám nestane.

Sen to i je, ale jedna z nich je moje a nechce se bohužel o mě dělit:-D

tzn další holku asi nechceš co? :slight_smile:

Pokud k sobě seženeš chlapa, tak tě vemem. Zatím jsme 2 chlapi a 2 ženský

Nevím, tady k těmto "vyspělým" krajinám nemám prostě důvěru… cestování může dopadnout i takhle.. http://www.ztracenivalbanii.cz/

Ti opuštění psi jsou v Rumunsku prý docela problém, kolega mi říkal, že se ho držel pes po několik dní. Drzí jak štěnice.