Rušení keší

Nevím, proč, ale v poslední době se rozmáhá rušení keší. Řekněme, že Geocrash Mařenka již není o tom, o čem bývala, ale proč také High Noon (GCJRQC) - navíc s odkazem na Geocrash nebo Royal Treasury (GCJYD8)??? Tyto kešky jsou celkem oblíbené, tak proč je rušit?

Já to taky nechápu…

Jarry, nebylo by lepsi je nabidnout k adopci? Je jich opravdu skoda

Treba Royal treasury mi prijde jako bezproblemova cache, na kterou mam prijemne vzpominky. A s ohledem na ty vzpominky mi proste oznameni o archivaci prijde trochu malo - nejake zduvodneni, proc by tahle cache mela jit do hrobu, by neskodilo. A s tou adopci ma v&f family pravdu, predsedo. :slight_smile:

Zrovna Royal treasury neeee, prosíím!!! :-((

Loni jsme ji nestihli, jednou jsem se od ni vracel z půli cesty, když mne odvolali do práce a teď když jsem byl natěšenej, jak si na ni v květnu vyrazíme i s dětmi, zmizí ze světa zcela bezdůvodně. Tohle zaarchivování je skoro horší, než kdyby ji někdo zničil! :frowning: Nechápu, nechápu nechápu.

Reknu to asi tak - vsichni kaceri pro ktere jsem ji kdysi delal uz ji videli. Ted se tam v okoli muze realizovat nekdo jinej, udelat ji jinak, na jinem miste s lepsim signalem, vsichni tam muzeme jit znova a muzeme mit dalsi prijemne vzpominky :-).

Hmmm, to jsem ji našla v sobotu “za 5minut 12”…

Jarry, ty zakládáš keše jenom pro vybrané jedince?? Zvláštní přístup …

Pro nafoukance, kteri ani neumi podekovat jsem je teda fakt nedelal :-).

Chápu … Bohužel i mezi kačery jsou různí lidé a čím víc je kačerů, tím víc se jejich složení podobá složení celé společnosti, takže člověk narazí na blbce, nafoukance a i na vysloveně zlé a nepřející týpky …
Ale stejně je Tvých archivovaných kešek škoda :-))

Jsou to jen ty nepovedene, ze kterych nemam dobry pocit a nazor ze by okoukane kese mely obcas delat misto novym jsem uz vyjadril drive. Aspon si uvolnim potencial na jine.

Hej předsedo! Dělals ji přece i pro mě a já ji ještě nemám, teda fotky ciferníku jo, ale zatím bez cache…

No jo, sakra, na tebe jsem nejak zapomel :-). Ale jestli mas fotku, tak uz jsi k logovani nic jinyho nepotreboval :-).

Fotku mám, ale cache jsem tehdy nenašel :frowning:

Jelikoz za celou historii kese jsi jedinej kdo ji nenasel, musel byt tropicky lijak :-). Jak rikam foto jako rozhodujici dukaz stacilo, mela to byt puvodne virtualni jenom na foto, ale uz mi neprosla a musel jsem tam dat tu mikro jen aby se Groundspeak nazral :-). Tak to zmen a je to, hlavni podminku jsi splnil.

No nechtěl jsem to psát, ale lilo jako sviňa… Měl jsem na hlavě kapuci a musel jsem si blesknout do xichtu, abych byl vůbec vidět :slight_smile: Tehdy jsem to odmarodil :frowning:

Sice velmi nerad, ale v tomto konkretnim pripade souhlasim s Jarryho nazorem (obvykle se profiluji na druhou stranu barikady). Dostal jsem ted o vikendu hlasku, ze jedna z mych prvnich kesi byla rozmetana a jeji zbytky mam u souseda. Kdyz jsem zvazoval zda obnovit ci neobnovit, dospel jsem k nazoru, ze svuj ucel uz splnila, tenkrat lakala geocachery do mist, kde zadne kesky nebyly. Dnes je ve svem okoli jiz prekonana. Objevily se kesky s neporovnatelne hezcimi vyhlidkami a uz kdyz jsem je navstivil, zvazoval jsem archivaci z konkurencnich duvodu :o))) Takze ted mam to rozhodovani snazsi. Tak i tohle muze byt duvod, proc zrusit kes.