Rybářská (GCYP1J), st 6.8., 18:00

Ahoj všem,
nepřidal by se ke mně někdo tuhle středu, 6.8. od 18:00 na odlov Rybářské ([cache]GCYP1J[/cache])? Po dnešním ranním okouknutí plánuju mokrou variantu, ale v jednom člověku jsem se neodvážil, přeci jen nechat někde bez dohledu batoh s věcmi se mi nechtělo. Jestli by se někdo přidal, dejte mi, prosím, vědět přes profil na GC.com nebo na ICQ. Díky!

Já bych docela jo. Pujdu teda z prace, takže mokrá varianta asi těžko, ale jako hlídač proviantu a fotodokumentátor třeba?

Také jsem se domlouvala s Berdou na dnes v 18 hodin.
Mám lano, ale klidně půjdu mokrou variantu, mám na to náhradní oblečení. Dorazím kolem 18té hodky.
B)

Take zkusim na sestou dorazit. Doufam, ze tam nekdo budete, protoze samotnymu se mi do ni nechce :wink:

no samotnej tam nebudeš… :))

Nazdarek, ja tam chci taky, ale do konce tydne mam totalne plny kalendar. Nechcete si ji nekdo odlovit pristi tyden? Urcite bych sel.

To Kvapa: <skodolibost> Dobra akce, skoda, ze si nemohl </skodolibost> :wink:

Sakra, tak to me mrzi.

ano,
bylo to pěkné i mokré :stuck_out_tongue:

Včera jsem neměl čas tuto diskusi sledovat. Jenže jsem měl podobný nápad jako berda, takže když jsme s Tigramem nic netuše vpadli doprostřed rozjetého "eventu", spodní čelist nám málem upadla až ke kešce :).
A přestože se nám následně plánované Expo odlovit nepodařilo, bylo to perfektní.

no bylo to absolutně super. takovouhle účast jsem na místě rozhodně nečekal… :smiley:

No berdovi patri opravdu diky ze nas osmelil, to co dokaze davovy nadseni…

JJ nezbývá než se připojit. Akce se povedla, až jsem litoval, že to bylo tak rychle odlovené [:D] Díky všem zůčastněným za společnost.
P.S. Doufám, že Tigram brzy dodá fotky [;)]

Kurňa, kolik vás tam bylo? :slight_smile:

Hodně :smiley:

tuhle už mám ale šel jsem vrchem a bez lana svěřil jsem se rukám :smiley: