Rychlý export listingu do PDF?

Ahoj, je nějaký rychlý způsob jak exportovat hmtl listing do formátu .pdf?
zatím jsem si na gc.com zobrazil listing pro tisk a uložil ho jako celou html stránku, tu pak v OO writeru uložil jako pdf, které má pár kb a dá se pěkně číst na mém mobilu Nokia E66.
Dá se nějak html listing rovnou uložit do pdf, tak aby to mělo pár kb?
Třeba plugin do mozilla online exportuje do pdf, ale výsledek má několik megabajtu a trvá to stejně dlouho.
Děkuji za rady. Nebo pokud mi někdo poradí jiný jednoduchý způsob jak dostat listing do mobilu budu rád. díky

já si ještě doma(připojení domácí wifi) kompletní stránku s keší načtu do opery mini a uložim ji. Potom jde prohlížet i v režimu off-line. Pokud to stahuju až někde v terénu, nic se neděje, těch pár kilobajtů se v mém datovém tarifu ztratí..

No prakticky také většinou čtu listing až v terénu stažením dle nejbližší keší v okolí za pár kb, ale jde mi ted o cizinu, kde bych chtěl mít pár keší připravených.

Ja na to pouzivam PDF Creator.
Je free. PDFCreator - ihned zdarma ke stažení - Slunečnice.cz
Je k nemu i cestina.
Objevi se to jako tiskarna. A tak si dam proste tisk a vyberu virtualni tiskarnu. Vysledek je PDF soubor.

Rychlost tisku ani velikost souboru jsem s nicim nesrovnaval. To nevim.

Ano to je dobrý, ještě bych ale potřeboval něco pro linux, vyrtuální tisk do pdf přes cups je dobrá věc, ale je to pořád hodně veliký soubor. Díky

Ja v ubuntu tisku do pdf nastaveno podle tohohle navodu :slight_smile:
http://wiki.ubuntu.cz/Tisk%20dokumentů%20do%20PDF

Nepises jakou mas verzi linuxu :slight_smile: tohle je pro ubuntu

Asi myslíš stažením do notebooku, ale napadlo mě, že datové tarify pro mobilí telefony jsou stejně drahé v zahraničí i u nás. Handy Geocaching by to mohl částečně řešit, ne?

Ještě je možnost tisknout do PS a prohnat to ps2pdf s parametrem -dOptimize=true

Podle mě je několik věcí, co dělají PDF velké:

1. embedované fonty
  2. příliš vysoká kvalita obrázků v PDF (jsou to obvykle jpegy)
  3. nevyužitá možnost komprese PDFka

Ještě zkus kouknout na http://www.accesspdf.com/pdftk/

Tohle jen vytvoří virtuální CUPS tiskárnu…

Díky všem za pomoc, už jsem to asi vyřešil.
Na to pdf stačí to vyrtuální tiskárna, to už jsem měl zprovozněný, mám ubuntu 9.04. Dnes ráno jsem zjistil, že O2 zase má tři měsíce internetu v mobilu zdarma, takže v současné době na prázdniny je po starostech. Díky a přeji šťastný lov..