Na vedomost se dava, ze Saman se prehoupl pres prvni tisicovku. Samane gratuluju. Je radost Te videt pri lovu. Preju Ti i s celou rodinou mnoho sqelych chvil pri lovu do dalsich tisicovek! Vojta
Celý náš team včetně geopsa se také připojuje ke gratulaci a děkujeme za skvělé keše, které jsi založil.
Samane, moc gratuluju!
A diky za tvou, vzdy ochotnou pomoc, nazory a rady, a take za vzacne nekonfliktni a objektivni nahled na deni v ceskem geocachingu. A samozrejme taky diky za tve kvalitni cache ![]()
Samane, tak vidim, ze uz taky nemas sanci byt normalni :))) Tak ti, chlape slovačiskovej, moooc gratuluju a přeju ještě moc a moc krásných zážitků a nabírání síly při GC!!!
Tak i my se připojujeme s gratulací!!! Je to úctyhodný výsledek! Přejeme hodně štěstí do dalších tisícovek a zůstaň svůj!!! ;o))
Moc a moc Ti gratulujeme - úctyhodné dílo! Není to však jen tohle číslo - “šamanovky”, které jsme měli dosud možnost navštívit patří k tomu zásadnímu, proč nás celý tenhle cirkus baví. Zároveň se těšíme, že Ti pomůžem pár “dadnsonovkama” v tisícovkách dalších, když už jsme to v té první ani jednou nestihli ![]()
![]() |
Mily Samane,
jsem rad, ze jsem Ti mohl gratulovat osobne, kdyz jsi dobyl Eden jako svou 1000. kesku. Rad jsem te poznal jako kacera, ktery nejenze zadnou srandu nezkazi, ale sam ji vytvari. Diky za Tvoje poklady, ktere patri k tem nejlepsim, jez se daji hledat. Diky za Tve napady, at uz vice ci jen "primerene" silene. Diky za Tvou trpelivost, diky za Tvou ochotu pomoci, diky za Tvuj zapal pro geocaching. Jsem rad, ze jsem Te kdy potkal, a rad s Tebou zase pujdu hledat ci sazet. Preju Ti spoustu dalsich uspechu a jen radost nejen v geozivote. At Ti to slape kdekoli, kdykoli a s kymkoli se rozhodnes jit!
|
![]() |
Eeech - No myslím, že teprve teď je ta pravá chvíle zvolat - ZABRAŇME ŠÍŘENÍ ŠAMANISMU! (gratuluju) ![]()
Samane, vitej oficialne v klubu geoblaznu. Pri vcerejsi koupacce na edenu jsi opet dokazal neskutecny zapal pro geokesing:-)) Moc gratuluju a preju hodne krasnych zazitku ktere ti tato zabava prinasi.
Gratuluju, uz to s tebou musi byt docela vazny, co:) ?
Gratulace a dík za to, že i Tvou zásluhou má český geocaching trvale vysokou úroveň.
Po gratulaci a přípitku u Adamitské cache včera večer, následujícím gruppendu Geocoinem ještě oficiální blahopřání geokamarádovi od celého týmu!
M + 3 geogirls
PS: včera to bylo fakt geohustý!
Kdyz nas Saman v Plzni lanaril na Eden cache, tak jsme neverili, ze se z toho vyklube dalsi geoblazniva akce. Saman totiz ze sebe vyzaruje pozitivni vlny, ktere dokazi dokonale kazdeho zblbnout. Vcera to byl Samanuv den. Nakonec dostal geopupendo Dorkadionovym tisicovkovym coinem a byl prijat do klubu 1000. Takze Samane, at se ti stale dari a mas porad dobrou naladu.
Šaman byl první kešer se kterým jsem se setka a tak musím taky pogratulovat k miléniu - navíc dosaženého super způsobem!
Ať ti to při hledání a zakládání pořád tak jde!!!
Mily Samane, po vcerejsi osobni gratulaci pripojuji i tuto ‘elektronickou’. Vcera to bylo perfektni, jsem rad, ze jsem u toho byl. Preju ti hodne radosti jak pri geocachingu tak jinde, dekuji za tve napady pri vytvareni kesi, coinu i pri hledani :-). Doufam, ze dnesni vodacke pokracovani vcerejska prezijes ve zdravi a ze te geocaching bude i nadale hoodne bavit
!!
Mily Samane,
take Ti gratuluji k nadhernemu cislu. Ja jsem Te poprve potkal pri slaveni Vanoc letos v srpnu, ale vidim, ze mas v zasobe spoustu dalsich geoblaznivin. jirwo
:)) i ja gratuluju :o)) chichichi
Saman, pripajame sa ku gratulaciam. Skutocne velmi pekne cisielko ![]()
Tak další třínulka…velká gratulace i od nás.Ať Vám to šlape! Z+H+R
Moa a moc gratulujeme! To je určitě tisícovka dosažená tím nejšílenějším způsobem
Ať se daří i nadále a s přibývajícím počtem keší ať jsou i nápady stále šílenější! Díky za Tvoje kešky a ostatní geoaktivity!