Nemáte tuseni kde se dá sehnat ? Ulomil se mi ten spodní kousek …
Mě jen napadá zeptat se někoho, kdo má 60ku KO, jestli by ji nevěnoval na náhradní díly. Koukám, že ty kryty odchází docela často…
Také se mně ulomil ten spodní kousek, stává se to při vytahování z držáku v autě. Přilepil jsem to lepidlem Purocel, lepidlo hmotu trochu naleptává - zatím to drží. ![]()
M2 zase napraskl pravděpodobně v držáku na kolo. Prasklinka je to malá, a zatím ničemu nevadí. Naštěstí je jen na tom zobáčku a to příčně, tudíž by to snad nemělo mít na nic vliv. Kdyby to ale prdlo úplně tak se preventivně ptám:
Pokud někdo máte nefunkční 60ku nebo navíc zadní kryt a mohli byste mi za rozumnou cenu odporodat zadní kryt tak se mi prosím ozvěte. Díky
Také mi praskl zadní kryt.Nový, ikdyž v jiné barvě, jsem získal v Garminu pod Nuselským mostem (Svatoplukova ul.)
Nasel sem tohle , snazim se jich objednat vic , tak se kdyz takpodelim …
https://www.jacob-computer.de/Multimedia_GPS_&_Navigation_Garmin_-_Batteriefachdeckel_-_Garmin_GPSmap_60CSx,_Garmin_GPSmap_60Cx_(011-00926-33)_artnr_196979.html
Prosimtě kdyby to vyšlo vem mi taky jeden nebo 2 pokud můžeš (myslím to vážně) ![]()
Zatim sem jim napsal jestli mi to poslou sem do Čech …
Jestli to bude za tu cenu tak jich urcite vezmu vic a napisu sem nebo pres profil…
OK díky!
Já bych se v tom případě taky o jeden kousek přihlásila, kdyby byla možnost…jistota je jistota. Díky…
Tak vec se ma tak : nasel sem na tom jejich webu ze postovny do cech je 27 EUR + balny 7 EUR + nicotna cena za ten kryt . Zkusil sem pak gpscentrum tady u nas v Hradci a oni to dotlacili asi ze servisu Picodasu za 250 Kc.. Takze sem to vzal od nich …
Kryt jsem se dá sehnat na internetu přímo od Garmina i s poštovným za 300,-