Sada 3 ks LockLock za 199,-

Zdravím všechny kačery. Včera jsem v Chomutovském Globusu nazazil na akci 3 ks Lock Lock (origoš) za 199,- kč což je super cena. Set obrahuje 2,4 litru,1 litr a jednu ještě menší ale tam si objem nepamatuju. Možná to bude pro někoho zajímavá informace. Dále pak mají krabičky ve stylu lock lock,ale jedná se pouze o podobný systém, nicméně taktéž kvalitní. Zaujala mě 4,5 litrů za 119,- nebo 3,2 za 99,- a 2,4 za 79,-

A já jsem koupil v Tescu ve Frýdku-Místku taky 3 LockLock krabičky 2,0 - 0,9 - 0,45 l. Originál to asi není, stály jen stovku, ale těsní dobře. Nalil jsem do největší litr vody, otočil a ráno nikde ani kapka.

Když jsi do té 0.9l dostal litr vody, tak to je i přetlaková. To je supr :slight_smile:

Nebo taky poloprázdná;), když to byla dvoulitrovka, že :stuck_out_tongue:
:D:D:D:D:D

nj, Sobík měl po ránu zalepené oči a to 2,0 četl jako 0,2 :frowning: Ale myšlenka přetlakové krabičky nebyla špatná :slight_smile:

hmm přetlaková krabička do které dostaneš o cca 20 procent NESTLAČITELNÉ kapaliny víc je opravdu lákavá :slight_smile:

Netušil jsem, že se zde po mém příspěvku rozvine taková plodná debata ;). A s chutí jsem se po přečtení zasmál! :D:D:D:D:D Prý to prodlužuje život :wink:

Vcera jsem koupil v Hypernove dozy 1.7 l za 59 Kc. Nevim jestli to je za tuhle normalni cena, ale v porovnani s cenama hranatejch je uplne zlata.Jsou to presne tyhle.
http://www.vsedobytu.cz/zasobnik-lockampamplock-180l-1179/

jj L&L dělá teď v Globusu a nejen asi tam akce. Před 14 dny jsem koupil druhou nejmenší veri kus za 49,- po slevě, kdy normálně stojí nějakých 70 kaček. Ale asi se tam zajdu zas podívat. :slight_smile: L&L není nikdy dost :slight_smile:

Tak jsem nedavno v Kauflandu narazila taky na sadu L&L ..sice Made in China, ale co se tam dneska nevyrábí, že? B) 6ks za 199,- je celkem slušný..
Rozměry: 1ks 29,5 x 22,35 x 12 cm - 5 l
1ks 20,5 x 13,5 x 5 cm - 0,75 l
2ks 12 x 8 x 4,5 cm - 0,25 l
2ks 13,2 x 9,3 x 10,3 cm - 0,65 l

V Macru mají teď těhle setů plno, ceny si bohužel nepamatuju, ale něco kolem 400 za 5 beden.

Nakoupil jsem u vietnamských obchodníků za 150,- Mají různé sady (3ks - kulaté, hranaté…) Jsou stejné, jako jsem dříve kupoval v Tescu… Ale v tom Tescu to je dražší a ještě mě tam neskutečně vytočila slečna na informacích. Hezká, ale úplně blbá :@

A mají Lock&Lock, nebo nějaké napodobeniny? :wink:

Je tam jiná cedulka, ale jinak to vypadá stejně. Koukal jsem na těsnění a je úplně stejné. Stejně se to všechno dělá v Číně…

No, nevim jestli je to od vietnamcu "uplne stejne", ono to na prvni pohled muze vypadat… Pro ucel nadoby na kesu to nemusi byt tak kriticka zalezitost, ale dejte si do toho obed a az cestou do prace/na vylet zacnete citit obed, aniz byste ho vytahovali ven, tak si pri cisteni batohu vzpomenete na ma slova…

Koukám, že s pojem "kešu" ujal. :smiley:
K věci: Myslím, že bude i rozdíl v materiálu, který se pozná třeba už při menších mrazech. Ale za ty peníze to za zkoušku stojí;)

Tyhle kauflanďácký krabičky dostanu na Vánoce ;). Rozdíl v materiálu tam nejspíš bude (minimálně se mohou zabarvovat například od kečupu a podobných "červených" omáček), nicméně na potraviny je stejně užít neplánuju (ad kauza zubní pasta Ferda Mravenec nebo jak). Ale za tu cenu fakt dobrá koupě…

Tak toto mám prověřeno :slight_smile: Každý den si nosím obědy do ateliéru… I ohřev v mikrovlnce to přežije…

A ještě jsem zapoměl dodat, že to má i české cedule. Bůh ví, kde to kupujou. Ale je každého věc, co použije… :wink: