Salzburg a okolí 25. - 29.8.

Hledáme na doplnění auta ještě jednoho kačera či kačerku. Odjezd z Plzně v úterý ráno, na místě nocleh ve čtyřlůžáku se snídaní nedaleko vlakového nádraží v centru. Víc infa mailem či SZ…

OT:
Že by další pokus o půlnoční odlov Geocache Control? B)
Škoda, že nemáte dvě místa, hned bychom jeli…

2 místa bohužel nejsou kvůli bydlení… jinak tu kešku jsem osobně zkoušel během ME, ale na první pokus jsme ji nenahrábli a pak přijela policie, tak jsme vyklidili prostor…

Však vím, vždyť jsme ji zkoušeli dát s váma, má geopolovička nám lezla v dešti na ramena :smiley:

A jo :slight_smile: tak nám ji puč s sebou… bydlíme zase jako minule…

No to tedy ne, já chcu taky :smiley:
Jsme chtěli ten příští týden do Londýna, ale letenky za rozumný ceny už nejsou a 2x 17 hodin v autobusu by byl očistec. Takže asi Rakousko - buď Vídeň nebo Salzburg.
Můžeš pls poslat když tak link na to vaše ubytování, že bychom byli poblíž krajanů? B)

Geocache control je v pohode :slight_smile: Skoda, ze nemam finance, hned bych jel :slight_smile:

máš to v SZ… bohužel kvůli velikosti auta a kapacitě pokojů potřebujeme jen a právě jednoho dalšího spolujezdce…

Xdarebak: Dyt tam máš všechny IN cache odlovený, co bys tam znova dělal? :D:D:D

me se tam libilo :slight_smile: ale mas pravdu. budu setrit na pristi rok :slight_smile:

Taky se mi tam líbilo, tak chci vylovit centrum, kdam jsme se v tom chcanci nějak nedostali…

Salzburg je super na geocaching, ale je ti i nádherný město.Hned bych tam jel znovu.

Ano, i na můj vkus jsme na ME byly permanentně durch mokří z deště. Pokud by jsi plánoval itinerář po středu města klidně napiš, kde jsme byly poradíme :slight_smile:

Copak o plánování… to mám ještě z ME… měli jsme tam připravené keše v centru, ale nakonec jsme spíš lovili po okrajích, kde se dalo pro přiblížení použít auto a pak člověk mokl jen v řádech desítkách minut a ne hodiny…