Saman 1200 +

Co to moje oci zri ??? Saman ulovil v daleke Hungarske zemi svou 1200 pixlicku. Tak chlape velka gratulace a je videt, ze zima konci a Saman zacina carovat.[8-)]

...sem si ňák nefšim [:)] a zanedbal poblahopřát již dříve! Takže hip hip hurá k Šamánkově 1200!

M.

Velká gratulace Šamane… Tyhle číslice snad ani neznám???[^]

No paráda plný tucet, to je hezké. Jen tak dál. Gratuluji a ať se daří..

Velka gratulace i ze Smichova!

A ze Smichova jeste jedna gratulace. Jen tak dal.

Samane, moc gratuluju. Preju Ti aby te geokamaradi a obcas i GPSka[:D] dovedli k dalsim peknym kesim.

Šamane, moc gratuluju a o to víc mne mrzí, že jsem do toho Hungáru nemohla jet s vámi. Takže dál, výš a rychleji........ brzy nashle [;)]

A jeste taky jedna gratulace z Vychodnich Cech !!!

Taky posíláme velikou gratulaci …

1200 - ani si to neumím představit. Tak jen gratuluji…

saman si pricaroval dalsi stovku, tak tedy gratulujeme [:)]

Tak Samane,

sice trosku opozdene, ale preci bych Ti rad pogratuloval k dalsi dosazene mete. Preji hodne stesti pri dalsich bojich v terenu ....[:)]

Jirka 

Šamane, gratuluju k dalšímu významnému geojubileu a doufám, že brzo budeme mít šanci pořádně zapít [:P]!

pavle, zkus to 18.5. vecer, ale poradne. chci videt, kterak barba s adpckem a cimrmanem aranzuji bezvladneho samana na povinne foto pri nalezeni kese do souteze [:D]

Jojo, přesně to jsem měl na mysli [:D]!!

AHOJ, gratuluji a přeji hodně dalších pěkných zážitků při geocachingu.[Y][B]

Teda Šamane, moc pěkná geocifra. [Y] Gratuluju.

Gratuluji!!! I když… právě jsem dokončil první stovku, 1200  je suma sumárum jen 12 krát to co mám já. Takže by ses měl ještě trochu snažit [:D] (joke). Standa

Blahopřejeme a nechť Ti geobláznovství vydrží i nadále.