Saman - 1400

Jo tak se to ma delat! Saman dokracel vcera pohodove popracovne pro svou pixlicku s poradovym cislem 1400. Moc gratulujeme od Slajzu a Tucku a tesime se jak to ve ctvrtek hezky zapijeme.

To byla bleskova stovecka! Gratuluju.

Tak se mi zda, ze po te tisicovce uz to priskakuje skoro samo. [:D] Gratuluji [Y]

Gratuluju…doufam ze to v sobotu u Obri jeskyne nebo na priprave u Lakomce oslavime :slight_smile:

Stovecka sem, stovecka tam, toto lita. Takze velka gratulace ...

Do Prahy máme daleko ale gratulace tam snad doletí [:)]. Takže GRATULUJEME a ať se daří i dál [Y]!!!

hmmm, včera jsem mu psal něco po icq a ani se nepochlubil.

Gratuluji, předpovídám #2000 do konce roku...

Gratulujeme! Ať Ti to dál kouzlí.

Teď si představte, jaké skóre by Šaman měl kdyby ještě navíc zapnul GPSku!!! [6]

Gratulace z perníkova s přáním ať se daří a hlavně klid a pohodu..

Gratulujeme [^] Už jen kousek a budou to pěkné kulatiny [:)]

Taky ode me velka gratulace. To abych uz zacala skladat basen. Patnactistovka se blizi. Anad.

No jo no! Šaman jede jak drak! …možná by se vyplatilo psát gratulace jen ke každé pětistovce.[;)] Každopádně moooc gratuluji a přeji mnoho sil nejen  při odlovu další stovky, ale hlavně při přípravě dalších opravdu vydařených eventů.

Samanatko, gratuluju, pekne jsi nas dohnal [:D] i kdyz o litr vice.. :))

Tak ve ctvrtek to radne oslavime...

Zjistil jsem to na eventu :slight_smile: dodatecne posilame velkou gratulaci…

Tak v momentě kdy gratuluju už je Šaman určitě před branami patnáctistovky… Některým to holt naskakuje rychle… Takže zatím menší gratulace - tu velkou si nechám na 1500. Hlavně ať tě to pořád tak baví!

Dakujem za pekne gratulacie [:)]

S křížkem po funuse…BRAVO! [;)]

Šamane Ty jedeš. Blahopřejeme.

Uznáváme, máš malý náskok[:)]

..takhle hejbat s čísly, to už muselo dát hodně zaříkání a černé magie[:|]..GRATULUJEM!

(příště už žádní vyslaci....[:D])