Šaman 2010 geocoin

Ahojte, predstavuji nastupce sveho Saman Team Geocoinu, zbrusu novy [color=red]Šaman 2010 Geocoin[/color] s motivem Šamanskeho bubnu:

Mince je vetsi nez Saman team geocoin, ma prumer 42 mm,
po nasviceni svetlem [color=orange]SVITI VE TME[/color]:stuck_out_tongue:
trackovatelna na gc.com, s vlastni ikonkou:

k prodeji je 300 ks minci:

150 ks kov antique gold (starobyle zlato)
150 ks kov antique silver (starobyle stribro)

Cena jedne mince 250 Kc (plus postovne a balne)

Postovne: v ramci CR:
1 mince 12 kc doporucene 30 kc
2 mince 14 kc doporucene 34 kc
3, 4 mince 18 kc doporucene 37 kc
a balne (do CR): obalka bublinkova 6 Kc

Platba je mozna na ucet nebo osobne podle domluvy.

Prijimam objednavky ve tvaru: pocet minci (a ktery kov), zpusob doruceni (osobne, postou (doporucene/nedoporucene)), adresa doruceni vcetne jmena) na mail: [email protected] , predmet Saman 2010 geocoin
podle toho se domluvime se na zpusobu predani (postou nebo osobne v Praze nebo na eventech).

Doufam, ze se vam moje nova mince bude libit stejne jako mne :slight_smile:

tak jsem ti chtel napsat a mezitim uz to domluvil cuky :slight_smile:

Tý brďo další šamánek do sbírky, už se těším na středu na Geonápoj :wink:

Mince je moc pěkná. Vzal bych dva kousky. Podrobnosti OZ.

GC dorazil. Je parádní.

Aktualizace poctu minci: v teto chvily je k prodeji jeste 100 stribrnych minci a 107 zlatych minci.

Vcera rozeslana spousta obalek postou, k dispozici je jeste 96 stribrnych a 102 zlatych minci. Pristi tyden otevru objednavani i pro "zbytek" sveta mimo CR.

Dneska ráno mi mince dorazily jsou parádní, mockrát děkuji

Minci jsem si vyzvedl včera večer a už jsem ji i aktivoval - šlo to hladce. Vypadá pěkně a hezky svítí :slight_smile:
Díky!

Mince dorazila,je super,malá jí zabavila,když prej svítí,tak je její :smiley:

toz malou zdravim :slight_smile:

Díky;) je to potvora už nosí jeden coin na krku,prej talisman:D

Aktualizace: k dispozici jeste 84 stribrnych minci a 88 zlatych minci

Tak už ji mám taky doma. Dík. Nevíte někdo, jestli se někde nedá sehnat i ta předchozí šamanova mince?

Šamanovou první mám zrovna v ruce, že bych přeci jenom taky šla do té druhé…? Ale když já se nemůžu rozhodnou kterou … :@

ale vždyť s ji měla pustit u vás do oběhu :slight_smile:

já vzal ve Švagrově zlatou, zkoušel jsem Šamana, jestli neudělá in/out za old version, bohužel to nedopadlo :slight_smile: zlatá je pěkná a už cestuje.

myspsb, KaMo_cz Ja vzal oba.. ;o)

Take mam objednane oba dva, jsou moc pekne..

Diky Samane, pekna prace

Krásná mince.. a včera sem ju nechala na slunku a pak sem z toho měla radost jak malé dítko, jak to krásné svítí :slight_smile: A už se zase opaluje at mam večer radost :smiley:

Ivus, zkus ji velice kratce nasvitit uv svetlem :slight_smile: lepsi a rychlejsi nez to slunicko :slight_smile: