Timto s radosti oznamuji, ze Jeho Velicenstvo Saman s Petulkou se dokesovali k 800. vyroci.
Samane, gratuluji Vam k dosazene mete a dekuji za kesky, ktere jste pro nas pripravili. Zatim vsechny, ktere jsem sam ci s rodinou navstivil, byly perfektni - dobre zamerene, s napadem a na peknych mistech.
P.S. Prave jsem si vsimnul, ze kralovna porada nabor novych agentu pro druhou misi. Tak tedy na shledanou v tajnych sluzbach :o)
A jéje, už je tady další osmerák! Posíláme na Jižák velké geogratulace a příští týden to zapijem a zažerem!
M + 3 geogirls
Taktéž gratuluji!!! Ale hlavně děkuji za vaše nápadité a precizně provedené kešky, na místech která člověka osloví. Díky
Gratulujeme k osemstovke a nech sa Ti dari aj dalej…
Samane, super vykon. Moc gratuluju.
Velka geogratulace z Polabi. Samane, paradni vykon
Taky stojim v rade gratulantu od Slajsu & Tucku. Samane diky za vse co pro nas GC delas !!
Take gratuluju, preju Ti to.
Jsem rád, že máme v naší geokomunitě právě Šamana. Jeho vytrvalá nezištná práce pro český geocaching by zasloužila ocenění. Něco jako čestné členství. I když to asi nemůže být dotováno fyzickou odměnou, myslím, že v jeho případě morální ocenění je nad všechny odměny. Tak ať se daří i dál.
Gratulujem, myslis, ze na slovensku bude oslava 1000.?
Pripojujeme se take ke gratulaci, a do blizke tisicovky mnoho hezkych kesi, dobry signal a usmev na rtu!
Hezky kulata sumicka - gratuluju moc za cely nas team!
Není co dodat:) Gratuluju!!!
Gratuluju ke krasne kulatemu cislu! Tisicovka je uz na dohled 
Blahopřejeme ! Dlouhodobě se držet na špici českého GC, organizovat setkání a sám se jich účastnit, zakládat pěkné nápadité cache, zajišťovat CZgeocoiny, diskutovat, odpovídat, radit atd. atd., toť výkon hodný jen velkého Šamana.
dakujem ctenym kolegom za gratulacie, tisicku nejako neplanujem, raz pride - bo prist musi (ako by slovensky klasik povedal :)))
No co dodat, je to vynikající, posílám moc velké blahopřání a taky díky za skvělé kešky.
Ferda se pripojuje k rade gratulantu a drzi palecky at se dari i nadale! A diky za ten tvuj pekny pomer nalezeno/zalozeno, teda za tvoje kese!