Saman Team geocoin v priprave

Na znamost sa dava, ze Saman Team geocoin v pripravnej faze sa nachadza :))) Bude trackovatelny na .com s vlastnou ikonkou, pre cesky a slovensky “trh” rezervujem asi 80 ks (celkovo ich bude 500 ks), objednavanie sa zahaji asi koncom srpna, mince budu hned k dispozicii. Design uz mam urobeny, este sa doladuju detaily, aky material bude pouzity, atd.

Nahlad je tu:
Saman Team geocoin - minca bude samozrejme mensia, jedina jasna farba je zatial ta cervena, minca bude bud cierna, strieborna alebo bronzova, ta seda farba bude “nizsia uroven” mince.

Moc pěkná mince :slight_smile:

Pridavam se, moc hezke :slight_smile:

Heeezkyyy! Samane, Ty jsi taky JIHOCECH? Jen ze zvedavosti jsem nechal zobrazit souradnice z mince na mape a vida… muj rodny okres :-). Sedlice kousek od Strakonic :-)! Zdravim ze zapadnich Cech…

kolego kolego Tebe sa asi tazko hladaju cache :slight_smile: skus si to zobrazit este raz :slight_smile: asi si urobil preklep, tieto suradnice pouzivam, ked idem domov z hospody, a zatial ma vzdy gps priviedla az domov :))))

Hehe. To ti zavidim. Muj posledni pokus pouzit GPS cestou z hospody skoncil nenanelezenim sipky na displeji. (Teda ona tam byla, ale furt nejak divne skakala a obcas jich tam bylo vic) :slight_smile: Geocoin moc peknej a souradnice ukazujou na mapach.cz po vymene desetinnych tecek za carky a pridanim ’ za minuty, tam kam maj. tzn. Praha Michle nebo tam nekam. Tesim se az coin nekdy uvidim v cachi.

Praha Horni Roztyly. BTW ja som to v nudzi vyriesil tak, ze som zapol podsvietenie, polozil si na gps bradu a isiel za sipkou :)))

Mam zlomyselny napad:

Pockame, kym sa Samanove mince rozsiria aj s jeho home coordinates po svete, potom si ich vsetky najdeme, u koho su a aj ownerov a obosleme ich mailom, ze sa chysta velky Saman Team Geoevent s mnozstvom jedla, alkoholu a polonahych tanecnic a ze sa maju dostavit na dane suradnice.

A kdy to bude ten event ?

v pohode, skoncili by na ulici pred panelakmi a velmi by sa divili, kde to su :)))
Mily Dr. Evokocur, aby som nezorganizoval vsetky svoje kamaratky, ktore maju dieta, poslal ich pred Tvoj dom, aby zorganizovali demonstraciu, ze otec Dr. Evokocur im neplati alimenty :)))

A bratrovrazedny geoboj zacal. myslim, ze dnesni geopivo bude fotbalu zajimavejsi;)

kus my si len robime srandu :slight_smile:

Já ne. Kdy bude ten event ?

Stejne by byl v Praglu… :o)))))

Vím, že ještě není konec srpna, ale jen se chci zeptat, zda už máš Šamane spočítanou cenu a jestli už jsou bližší informace jaký materiál a barvy budou použity? A taky kdy se začne s objednávkama? Budu v srpnu na dovolené a nerad bych ji prošvihnul.
Díky

prave som vcera obdrzal spravu od firmy s ktorou na tom spolupracujem, ze sa radikalne menia podmienky na trhu s mincami (trh je presyteny) a nie su mi schopni garantovat predaj 400 minci, na ktorom sme boli dohodnuti - co meni dost financnu situaciu celeho projektu a pre mna to znamena velke financne riziko- momentalne je mnou odsuhlasena finalna podoba a pojde sa zrejme do vyroby, len cakam ako sa situacia vyvinie, jednam o tom. Ak by sa podarilo v Cechach predat viac ako 80 ks co som planoval tak to bude len plus :slight_smile: dnes sem hodim ako bude presne minca vyzerat, len mam za chvilu jednanie, toz later.

toz tu je finalna verzia, minca bude cerveno/cierna, material cierny nikel

a ja porad, odkud toho Samanova avatara znam… njn, kdyz skoro to same logo nosim denne v kapse :o)

To musel Krumpler odkreslit od Samana, pamatam sa ako si to pred 3 rokmi kreslil cez pracovnu dobu v pejntbras’i.

a pri tom neustale koukal na neco do kapsy? :))