Na znamost sa dava, ze Saman Team geocoin v pripravnej faze sa nachadza :))) Bude trackovatelny na .com s vlastnou ikonkou, pre cesky a slovensky “trh” rezervujem asi 80 ks (celkovo ich bude 500 ks), objednavanie sa zahaji asi koncom srpna, mince budu hned k dispozicii. Design uz mam urobeny, este sa doladuju detaily, aky material bude pouzity, atd.
Nahlad je tu: Saman Team geocoin - minca bude samozrejme mensia, jedina jasna farba je zatial ta cervena, minca bude bud cierna, strieborna alebo bronzova, ta seda farba bude “nizsia uroven” mince.
Heeezkyyy! Samane, Ty jsi taky JIHOCECH? Jen ze zvedavosti jsem nechal zobrazit souradnice z mince na mape a vida… muj rodny okres :-). Sedlice kousek od Strakonic :-)! Zdravim ze zapadnich Cech…
kolego kolego Tebe sa asi tazko hladaju cache skus si to zobrazit este raz asi si urobil preklep, tieto suradnice pouzivam, ked idem domov z hospody, a zatial ma vzdy gps priviedla az domov :))))
Hehe. To ti zavidim. Muj posledni pokus pouzit GPS cestou z hospody skoncil nenanelezenim sipky na displeji. (Teda ona tam byla, ale furt nejak divne skakala a obcas jich tam bylo vic) Geocoin moc peknej a souradnice ukazujou na mapach.cz po vymene desetinnych tecek za carky a pridanim ’ za minuty, tam kam maj. tzn. Praha Michle nebo tam nekam. Tesim se az coin nekdy uvidim v cachi.
Pockame, kym sa Samanove mince rozsiria aj s jeho home coordinates po svete, potom si ich vsetky najdeme, u koho su a aj ownerov a obosleme ich mailom, ze sa chysta velky Saman Team Geoevent s mnozstvom jedla, alkoholu a polonahych tanecnic a ze sa maju dostavit na dane suradnice.
v pohode, skoncili by na ulici pred panelakmi a velmi by sa divili, kde to su :)))
Mily Dr. Evokocur, aby som nezorganizoval vsetky svoje kamaratky, ktore maju dieta, poslal ich pred Tvoj dom, aby zorganizovali demonstraciu, ze otec Dr. Evokocur im neplati alimenty :)))
Vím, že ještě není konec srpna, ale jen se chci zeptat, zda už máš Šamane spočítanou cenu a jestli už jsou bližší informace jaký materiál a barvy budou použity? A taky kdy se začne s objednávkama? Budu v srpnu na dovolené a nerad bych ji prošvihnul.
Díky
prave som vcera obdrzal spravu od firmy s ktorou na tom spolupracujem, ze sa radikalne menia podmienky na trhu s mincami (trh je presyteny) a nie su mi schopni garantovat predaj 400 minci, na ktorom sme boli dohodnuti - co meni dost financnu situaciu celeho projektu a pre mna to znamena velke financne riziko- momentalne je mnou odsuhlasena finalna podoba a pojde sa zrejme do vyroby, len cakam ako sa situacia vyvinie, jednam o tom. Ak by sa podarilo v Cechach predat viac ako 80 ks co som planoval tak to bude len plus dnes sem hodim ako bude presne minca vyzerat, len mam za chvilu jednanie, toz later.