samolepky na cache

Při zakládání keší se potýkám s problémem kde stáhnout upozornění na krabičku.V shopech se dají koupit různé samolepky,ale ta cena.Určitě si to většina kačerů tiskne sama,prosím o zaslání či zveřejnění tohoto upozornění pokud možno i s logem geocachingu.Děkuji!

A kliknout nahore na "Ke stazeni" si nezkousel, ze ne?

Zkoušel,ale jsou tam jen logbloky a pravidla do kešek.

Zrovna jsem řešila podobný problém. Ke stažení tu jsou opravdu jen logbooky a pravidla. Oficiální nálepka se mi ani moc nelíbí. Takže jsem prošla fotky všech keší, který jsem kdy vyfotila, inspirovala se a vytvořila vlastní. Klasicky - oficiální schránka pro hru geocaching, název a pak takový ty poučky o neničení a nepřemisťování…

Tak primo samolepku si asi moc lidi doma tisknout nebude - zejmena kvuli tomu, aby vubec vydrzela. Takze pokud chcete primo samolepku, tak zkuste ruzne geo-shopy.

Vytisknes si co uznas za vhodny, nechas zalaminovat, a oboustranna izolepa :wink:

A dalsi sezonu to vymenis, ze?

Vytisknu cokoliv. Exteriérový tisk na samolepící fólii s tvarovým ořezem od 1 kusu. Podklady nejlépe v CorelDraw do X3, jinak PDF nebo po dohodě.

Že to píšeš až teď, samolepku mám uloženou jenom na počítači v práci, takže bych to sem mohl postnout až za dva týdny :(.
Pokud by pepa z Počernic souhlasil, bylo by dobré umístit do sekce ke stažení i další věci, jako třeba podklady pro CWG, nálepky "nevkládat TB", normální nálepky "oficial geocache" a podobné. Většinu bych mohl tak do dvou týdnů vyštrachat.
Přeci jen, i kdyby jste si to nechali tisknout u někoho, tiskárny jsou radši když jim přinesete soubor ve formátu CDR, než DOC nebo nakreslený návrh na papíře. . .

Tiskar94: kdybys něco vyštrachal a mohl do to do sekce ke stažení umístit, tak bych to určitě nejen já uvítal…

zkus do google napsat: "geocaching nálepka" a hledat a pak obrázky. Nebo jen "geocaching". Jistě najdeš plno věcí, co máš na mysli, že chceš tisknout.