Keska ma za sebou skoro 300 nalezu a pri dnesni kontrole bylo objevno celkem zasadni poskozeni. Takze docasne disble. Pokusim se ji opravit zitra v praci a opet aktivovat, ale nic neslibuju. Pokud jste ji nekdo mel v planu na vikend, tak sledujte listing a toto forum. O zmenach budu informovat.
škoda … Tuhle keš řadím na první místo z našich více než 1300 nálezů.
Už téměř rok ji doporučuji všude, kudy chodím
Přeji brzké uzdravení.
Tak na tuhle keš taky moc rád vzpomínam a věřím, jestli se vyskytnu někde poblíž, určitě se na ni zajdu alepsoň podívat.
Souhlas, taky ji řadím velice vysoko. Výborné a nápadité zpracování.
Uz je opravena
Ted jeste prelakovat a vyrobit novy logbook a bude pripravena pro dalsi lovce.
P.S. usilovne se pracuje na narocnejsim pokracovani ![]()
…čirou náhodou, nemáš někde návod? Docela rád bych se do něčeho podobného pustil.
Já tuhle keš odlovil nedávno. Dostat se dovnitř byla hračka, ale dát to zase zpět, málem mě vzala mrtvice…
Udrzba je hotova, keska je opravena, dostala novy lak a i obal je ponekud cistsi nez byl, takze kdo ma zajem, necht se pro ni vyda ![]()
Enable probehne az bude geocaching.com opet v provozu.
Tak mě tato keš nadchla, dokud jsem nezjistila, že je pouze pro PM. Tož nic:o(
Ale ať slouží kačerům a krabička vydrží;)
Jelikoz se zitra nas dvoucleny tym zeni a vdava a tuto udalost budeme slavit prave v miste ulozeni kesky, tak bude kes docasne zmenena z PM na beznou kes, pristupnou vsem kacerum
Pokud pro kesku vyrazite behem zitrejsiho odpoledne, mate velkou sanci nas tam potkat. Hint je Zenich a Nevesta ![]()
Přeju hodně štěstí do společného života - s půlkou týmu jsme se potkali na pokusu o FTF poblíž HC ![]()