pro zprijemneni predvanocniho silenstvi male pripomenuti suproveho eventu certova stena by asteris, evuse a adp.. adp. uploadnul filmik na sve stranky, tak nevahejte, usednete a divejte se ..
mala vysvetlivka: annekin geopsik julan zpusoboval neustaly sok mistnimu kocourovi, ktery musel prehodnotit veskere sve dosavadni zivotni zkusenosti, protoze julan za nim bez problemu splhal na strom julan pak behem eventu musel byt zachranovan nekolikrat, protoze dolu to slo hur nez nahoru a aby se taky nahodou nezranil.
a nezapomente si pustit zvuk, at vas kulturni zazitek je dokonaly :))
Tak jsem se nechal tou Barnumskou reklamou zlakat. Nakoupil jsem chroustani, nalil do kelimku kolu, zhasnul jsem v sale a spustil film. Teda panove a damo, nezlobte se na me, nektery veci se proste musej rict bez pardonu a na plnou pusu, padni komu padni.
Bylo to fakt skvely.
Jen mi chybela v zaveru informace, kolik zvirat bylo pri nataceni zraneno. Vzhledem k tomu, ze z Tomcata tam zbyla jen “mrtvolka” (=nehybny zaber), a i Adp. byl stale jeste vysoko ve vetvich, mam trochu obavy.
kazdopadne je to prvy film, kde su titulky dlhsie ako samotny film
adpcko sme museli zachranovat, lebo si zasekol nohu medzi dva konare, Tomcat bol napriek reklame v pohode, nejako to neriesil, len si tam tak sedel. Nutno este podotknut, ze sa jednalo o dernieru predstavenia, premiera bola den predtym, takze Julan mal uz svoje cislo nacvicene
To nacvicovani bylo jeste lepsi nez film. Julan byl sebejisty a pokusil se ze stromu seskocit - Milancerovi na zada. Ten ale uhl a z meho zorneho uhlu to bylo vazne jak v pisni Trech sester -Bajkonur- nebo jak… zni tam:" prave kolem prolit pes a kormidloval ocasem."-
Klobouk dolů před takovým výkonem. Snad se budou Oskaři v této kategorii udílet jen jednou, abyste se nesnažili se překonat … to by na tom stromě mohla skončit kráva nebo něco podobného :o)