SAVE PRIVATE JULAN - CERTOVA STENA VERSION :)

pro zprijemneni predvanocniho silenstvi male pripomenuti suproveho eventu certova stena by asteris, evuse a adp.. adp. uploadnul filmik na sve stranky, tak nevahejte, usednete a divejte se .. :slight_smile:

Save Private Julan

mala vysvetlivka: annekin geopsik julan zpusoboval neustaly sok mistnimu kocourovi, ktery musel prehodnotit veskere sve dosavadni zivotni zkusenosti, protoze julan za nim bez problemu splhal na strom :slight_smile: julan pak behem eventu musel byt zachranovan nekolikrat, protoze dolu to slo hur nez nahoru a aby se taky nahodou nezranil.

a nezapomente si pustit zvuk, at vas kulturni zazitek je dokonaly :))

Tak jsem se nechal tou Barnumskou reklamou zlakat. Nakoupil jsem chroustani, nalil do kelimku kolu, zhasnul jsem v sale a spustil film. Teda panove a damo, nezlobte se na me, nektery veci se proste musej rict bez pardonu a na plnou pusu, padni komu padni.

Bylo to fakt skvely.

Jen mi chybela v zaveru informace, kolik zvirat bylo pri nataceni zraneno. Vzhledem k tomu, ze z Tomcata tam zbyla jen “mrtvolka” (=nehybny zaber), a i Adp. byl stale jeste vysoko ve vetvich, mam trochu obavy.

kazdopadne je to prvy film, kde su titulky dlhsie ako samotny film :slight_smile:
adpcko sme museli zachranovat, lebo si zasekol nohu medzi dva konare, Tomcat bol napriek reklame v pohode, nejako to neriesil, len si tam tak sedel. Nutno este podotknut, ze sa jednalo o dernieru predstavenia, premiera bola den predtym, takze Julan mal uz svoje cislo nacvicene :slight_smile:

To nacvicovani bylo jeste lepsi nez film. Julan byl sebejisty a pokusil se ze stromu seskocit - Milancerovi na zada. Ten ale uhl a z meho zorneho uhlu to bylo vazne jak v pisni Trech sester -Bajkonur- nebo jak… zni tam:" prave kolem prolit pes a kormidloval ocasem."-

Klobouk dolů před takovým výkonem. Snad se budou Oskaři v této kategorii udílet jen jednou, abyste se nesnažili se překonat … to by na tom stromě mohla skončit kráva nebo něco podobného :o)