Sázava fest

Tož geo kolegove,kdyby ste nekdo jel na tento festak a mel chut jit najit par kesek v okoli,tak sa nebojte a napiste mi.Mozme vyrazit spolem,sem pro kazdou spatnost :smiley:

Cau sefe, na Sazavafeste budem, ale s povabnymi mudlicami, takze asi stihnem len jednu cache v okoli na tej vyhliadke na dianie festivalu. Mozeme tam niekedy pocas festaku zajst a dat par piviek. Minuly rok tam podla logov bolo viac cacherov, mozeme si urobit geopivko B) Tel. na mna je 736620893. BTW Tesim sa na Horkyze Slize a The Skatalites :stuck_out_tongue:

ahoj, ja bych celkem sel ale neberu si gps ani telefon jelikoz bych o to nechtěl přijít, ale pokud se domluvímě předem kde si dáme sraz tak bych šel, ale keš pivo kácov je neaktivní :frowning:

to Saman: jasne ze na pivko zajdem a vidim ze na nejsu jedinej kdo se tesi na Horkyze ;D cislo mam a jak tam dojedem tak si snad dame nejak vedet.

to batko: budem tam mit auto,takze si zamcem veci tam,ja to risknu a beru svyho garmina.V planu bych mel
[cache]GC14R98[/cache] [cache]GCX284[/cache] [cache]GC17JZX[/cache] a [cache]GC1DPW8[/cache] uznavam nektery nejsou nejbliz pro pesi presun,nicmene nekde toho draka vychodit musim :smiley:

Toz ja nosim drahe veci u seba :slight_smile: Ok, ozvi sa - my tam dorazime zajtra okolo piatej. Doobeda sa vzdy s kamoskami chodime kupat niekam dalej od festaku do Sazavy a potom na dobry obed, ale nejake to rano (rozumej po vyspani ;)) by som vyrazil aspon na ten Kacovsky poklad.

Tak já přijedu až zítra, ale rozhodně bych s váma někam zašel. Zase poznat pár kačerů není nikdy k zahození;)

Zdravím Vás taky pojedu na SazavaFest budu tam v pátek kolem 22hod a budu tam až do neděle,tak se můžem někde sejít,rád Vás uvidím třeba někde u kešky.Pokud chcete tak napiste sms(739035911) a sejdem v sazavafestu

Děkuji

Ahoj, no neviem ci zakladas novy zraz, lebo toto sme pisali pred rokom :slight_smile: ja sa tento rok na Sazava fest nechystam..

Tak to se omlouvám,to jsem se nevšiml toho datumu