Tož geo kolegove,kdyby ste nekdo jel na tento festak a mel chut jit najit par kesek v okoli,tak sa nebojte a napiste mi.Mozme vyrazit spolem,sem pro kazdou spatnost ![]()
Cau sefe, na Sazavafeste budem, ale s povabnymi mudlicami, takze asi stihnem len jednu cache v okoli na tej vyhliadke na dianie festivalu. Mozeme tam niekedy pocas festaku zajst a dat par piviek. Minuly rok tam podla logov bolo viac cacherov, mozeme si urobit geopivko B) Tel. na mna je 736620893. BTW Tesim sa na Horkyze Slize a The Skatalites ![]()
ahoj, ja bych celkem sel ale neberu si gps ani telefon jelikoz bych o to nechtěl přijít, ale pokud se domluvímě předem kde si dáme sraz tak bych šel, ale keš pivo kácov je neaktivní ![]()
to Saman: jasne ze na pivko zajdem a vidim ze na nejsu jedinej kdo se tesi na Horkyze ;D cislo mam a jak tam dojedem tak si snad dame nejak vedet.
to batko: budem tam mit auto,takze si zamcem veci tam,ja to risknu a beru svyho garmina.V planu bych mel
[cache]GC14R98[/cache] [cache]GCX284[/cache] [cache]GC17JZX[/cache] a [cache]GC1DPW8[/cache] uznavam nektery nejsou nejbliz pro pesi presun,nicmene nekde toho draka vychodit musim ![]()
Toz ja nosim drahe veci u seba
Ok, ozvi sa - my tam dorazime zajtra okolo piatej. Doobeda sa vzdy s kamoskami chodime kupat niekam dalej od festaku do Sazavy a potom na dobry obed, ale nejake to rano (rozumej po vyspani ;)) by som vyrazil aspon na ten Kacovsky poklad.
Tak já přijedu až zítra, ale rozhodně bych s váma někam zašel. Zase poznat pár kačerů není nikdy k zahození;)
Zdravím Vás taky pojedu na SazavaFest budu tam v pátek kolem 22hod a budu tam až do neděle,tak se můžem někde sejít,rád Vás uvidím třeba někde u kešky.Pokud chcete tak napiste sms(739035911) a sejdem v sazavafestu
Děkuji
Ahoj, no neviem ci zakladas novy zraz, lebo toto sme pisali pred rokom
ja sa tento rok na Sazava fest nechystam..
Tak to se omlouvám,to jsem se nevšiml toho datumu