Mám dotaz na kačerstvo :). Byl jste někdo na brigádě v UK na sbírání ovoce? Jaké máte zkušenosti? Máte i nějaké kontakty? Díky za odpovědi. Hledám jen něco na 2 až 3 týdny a pak bych za vydělané peníze chtěl cestovat v UK.
Hmmm, Tomík by chtěl cestovat ![]()
Já přímo ne, ale ségra jo. měli tam bejt dva měsíce a po osmi dnech se vraceli domů. Zaplatila za to nehorázný prachy agentuře, která s ní pěkně vydrbala. Jela sbírat jahody, ale po příletu se dozvěděla, že jsou jahody vytopený, tak je poslali do nějaké drůbežárny, kde by dělali dva dny v týdnu. Ubytování prej hodně špatný no prostě děs. Navíc by si nevydělala ani na to co do toho vrazila cca 30000 Kč.
Kámoši byli vloni na malinách ve skotsku.Odsud kontaktovali farmu, ty jim řekli, že můžou. Čistýho si tama ale vydělali asi jen 30 000 a po nákoupení krámů si domů nedovezli skoro nic. Letos tam jsou znova, takže si jim tam asi líbilo, ale je to s tím, že přijedeš na farmu a buď maj místo nebo jedeš na jinou. Vracet se nemá cenu, páč neznám nikoho, kdo by jinou práci nesehnal(teda před pár lety, teď to je jiný)
Mě nejde samozřejmně o to si vydělat, stačí, když odjedu s nulou ve výsledku. Chci protrénovat angličtinu a cestovat.