Prosim muze owner cache nejakym zpusobem zajistit, aby se publikovane obrazky souvisejici pouze s listingem ci spoilery NEobjevovali i v galerii cache ? Ve vysledku tyto obrazky galerii rusi, u fotohintu je to i neprijemne.
Zadani teto vlastnosti jsem nikde nevycetl, pokud jsem slepy, omlouvam se predem. Dik za pomoc.
Další možnost, ulož někam na IT fotky a pak se na ně v listingu odvolej. Musíš ale psát html. U fotohintu to je dokonce výhoda. Pokud totiž použiješ pouze textový odkaz na fotku, může se čitatel rozhodnout, zda koukne na fotohint, či nikoli.
jde o to ze na gc.com nemazes..jen to proste zarchvujes…vsechno co se dostane na server se tam nechava. i logy ktery smazes tam porad jsou i kese ktere se archivuji tam porad jsou..
Mne spíše vadí to že když se podívám do galerie tak fotky z logů jsou tam jako náhledy zatímco fotky z listingu v plné velikosti, což dělá neskutečný binec. To s tím "smazáním" fotek v listingu vyzkouším.
Smazání fotek použitých v listingu je dobrá volba. Funguje to a na většině svých keší to tak mám. Akorát pak nesmíte zapomenout odkaz na tu fotku - když jej smažete z listingu, už pak není cesta jak jej znovu dodatečně zjistit (jedině z nějaké vlastní zálohy)
to Mion: no tu adresu snad uvidím, když dám editovat listing, ne?
Jinak to mazání opravdu funguje, ještě si vzpomínám jak sem měl obavy to vyzkoušet
edit: to Mion
no jo, já asi neumím číst - myslel jsem že píšeš o smazání fotky z listingu a o následné nedostupnosti odkazu…
klasická chyba, která mě stála už hodně času a nachozených km při počítání a hledání multin
Ano, jen jsem chtěl připomenout, že když ten odkaz na tu smazanou fotku z listingu třeba dočasně vyhodíš a neuložíš si link bokem, tak už znovu správnou adresu asi nezjistíš