Schválení keše na přímý příkaz GS? II.

Omlouvám se, že otvírám toto téma znovu…

Je možno prosím nějak upřesnit, proč by tato zcela řadová keš neměla být schválena dle našeho schvalovače a proč to schválil GS?

Ahoj,
Prosím, pokud chceš něco vědět ke konkrétní kešce, udej jméno a GCxxxxx. Prosím dodržuj pravidla komunikace s reviewerem. Také si myslím, že toto můžeme klidně řešit přes profil.

Několik vět z pravidel
Cache je chápána coby komerční, když je po hledači požadováno vejít do obchodu
…listing cache má reklamní, marketingový nebo propagační podtext

Dále v Related Web Page je uveden aktivní link na knihovnu.

Může se ti zdát divné, že nedám výjimku právě u knihovny sám, ale během čtrnásti dnů je to několikátá knihovna, mysterka a od nováčka. Trochu jsem se pídil a dostalo se mi přiznání od ownera, že jako zaměstnanec knihovny dostal příkaz udělat cache v knihovně, aby se knihovna zviditelnila a aby se ji dostalo trochu té propagace. Myslím, že pro toto zde geocaching není. Pokud toto knihovny, politické strany, různá občanská sdružení, firmy, školy, náboženské sekty chtějí, tak opravdu budou muset oslovovat GS, který má ale naštěstí v těchto případech naprosto jasno.

Případů, kdy se různá uskupení a jednotlivci snaží díky geocachingu propagovat svoje cíle a názory, je docela dost. Ten chce propagovat fesťák a ten protifašistický odboj. Ten knihovnu. Co je ještě únosné a co ne? Na co dát výjimku a na co ne? Naštěstí tu ale máme pravidla hry. A těch se budeme držet.

A co vedlo GS k udělení výjimky? Tuto otázku směřuj na ně. Já jí neudělil.

Ahoj Petr

P.S.
popsaný případ propagace knihovny není u této cache

Díky za reakci.. určitě jsem nijak nechtěl napadat práci schvalovačů či tak… Jen mne překvapilo, že si prostě někdo může vybrečet na GS schválení keše. Sice píšeš, že to co popisuješ se netýká této keše, ale pokud GS nepodporuje komerční, politické a já nevím co jaké keše, tak se divím,že na nátlak plečky prostě keš schválí i proti pravidlům. To je dle mého smutné :frowning: