schvaleni kese

Ahoj, predem upozornuji ze se ptam jen proto, abych si byl jisty ze je vse z nasi strany jak ma byt… snazime se udelat nasi prvni kes, vse radeji dle navodu,a nyni po odkliknuti enable listing je v listingu hlaska :

This cache has not been reviewed yet. Once it is published, it will be listed on the site. Check the logs to see if the reviewers have left a note for this listing.

Je to z nasi strany vse co bylo prozatim, samozrejme kdyz nebudou nejake pripominky, mozno udelat? Dekuji moc

Pokud se bojíte, nechte si provést betatest - viz. geowiki.
Jinak bývá zvykem něco napsat reviewerovi jako log "reviewer note", ovšem já myslím, že mu to takhle bude stačit.

jj, je to OK. U keše čekající na schválení je toto:
Cache Issues:
This cache has not been reviewed yet. Once it is published, it will be listed on the site. Check the logs to see if the reviewers have left a note for this listing.
The reviewers will not see this listing until you enable it.
This cache is temporarily unavailable. Read the logs below to read the status for this cache.

Nic nikam nepiš a čekej pokorně na reakci od schvalovače. Pokud by se ti neozval do 72hodin, tak napiš slušně dotaz, ale keškoměrka je v červeném, tak bych to viděl na delší čas..

Děkuji moc, je to sice už sto hodin, ale jistě mají reviewri i dost jiné práce, chtěl jsem spíš být sú jistý že jsme nic nezapomněli. Ještě jednou díky

Ahoj, rad bych se informoval na dalsi problem ohledne tvorby kesi. Je mozne odarchivovat jeste neschvalenou ke? Vse vzniklo asi takto: pri tvorbe nasi prvni kese jsem prvni verzi dost zkonil a jelikoz jsem zmatkoval, dal jsem ji archivovat. Vytvoril jsem novou, na ktere jsem samozrejme zjistil, ze vse je vcelku jednoduche a srozumitelne, a rad bych v pripade, ze se prvni kes bude libit, zalozil dalsi… listing archivovane kese jsem uz pretvoril, je mozne tedy tuto kes nejakym zpusobem odarchivovat a po dopracovani publikovat, ci musim uz zalozit uplne novou kes? Dekuji moc za rady, Brundi

Pokud chces kes odarchivovat musis napsat prislusnemu reviewerovi.

Odarchivovávat nepublikovanou cache je blbost, založ si prostě novej listing. Nic tím neztratíš ani nezískáš a zbytečně nebudeš přidělávat práci.