Schvalování

Zdravím, chtěl bych se zeptat ostatních kačerů, jak dlouho asi trvá, než jsou jim schváleny nově založené keše. Podle keškoměrky, která je v normálu, by to mělo trvat 72 hodin, tudíž se chci dotázat, jaké máte zkušenosti?
Tímto bych chtěl také zároveň požádat, aby se někdo mrknul na mou GC2NC1E Pan Vigener (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by dddddaviddddd, už nějakou tu chvíli leží ve frontě na publikaci a ani log od rewievera se neobjevil :wink:

Díky za každou odpověď .. maite sa :wink:

Mám takový pocit, že na nepublikovanou keš se asi nikdo nepodívá, kromě schvalovatele !!:frowning:

vydrž, Prťka, vydrž! Ten čas je nezávazný a jen orientační

vavros, tak to je samozřejmé, ne ? :wink:
dr.vota, nic jiného mi ani nezbývá :smiley: :slight_smile:

Ale zbývá :). Pro jistotu si zkontroluj, jestli jsi skutečně poslal keš k publikaci. T.j. jestli jsi zatrhl všechny potřebné checkboxy, poslal Reviewer note, zda nemohou ze strany schvalovatelů vzniknout nějaké pochybnosti a pod. Poku vše máš a listing má nahoře jedinou červenou větu o tom, že čeká na schválení, pak opravdu nezvývá než se obrnit troškou trpělivosti.

Ono hlavně teď DLR neschvaluje, asi má dovolenou. :slight_smile: A ty pod něj patříš. Všichni netrpělivě čekáme na sadu nových keší. B)

dyk je keškoměrka tak nějak prázdná…

"emericky" revieweri maj taky asi dovolenou, protoze na schvaleni earthky cekam uz skoro mesic… je pravda, ze jsem prve zapomnel dopsat note, ale i tak, prvni earthku mi schvalili do 14ti dnu…

no vidíš, a než se otočíš, je fronta na 3 žluté :wink:

Aano, to od začátku mám .. raději jsem čerpal ze tří návodů, abych něco neudělal špatně :smiley: :))

Omluv mou hloupost .. ale co či kdo je DLR a jak víš, že pod něj patřím ? :smiley:

Nj, sníh slezl a už je zakládací nával .. :smiley:

Tady maš kompetence :wink:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Reviewer

Pro: dddddaviddddd

Inu onen pisatel si vsiml, ze tvou lokaci je Vyskov (tudiz kraj Jihomoravsky) a tento prostor ma pod svym patronatem reviewer jmenem DarkLord Reviewer http://www.geocaching.com/profile/?guid=71a60608-5e11-4eb5-8537-872a90c680ab

U keškoměrky může být potíž, že se načítá z cache prohlížeče, takže nemusí být aktuální. Mě se to stává běžně, obvykle pomůže reload stránky nebo přímo toho obrázku.

Díky za info, chlapci :wink:

taktez jsem Vyskovak a cekam a cekam a cekam :slight_smile: a snad se i nekdy dockam

Dnes v 21:34 už jsem se dočkal :slight_smile:

jj ja ve 22:01 :slight_smile: