Jojo, a nenechte se vyprovokovat blbým brbláním, když se nám prostým kačerům něco nelíbí… Většina z nás vám určitě děkuje za vaši práci a těch pár remcalů se najde všude
PS.: Westerny já rád a tohle je jeden z těch lepších
Ještě by to teď chtělo upravit pro GC tuhle písničku: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kap-kid/sedm-statecnych-64962
Škoda, že nemám básnické střevo
Romane, díky, každá podpora se hodí, ale pokud to můžu veřejně prezentovat, tak 99% kačerů je slušných, ale to 1% žumpotvorných jedinců taky dokáže pěkně otrávit život. Pravidelným čtenářům asi netřeba jmenovat…
Udělej to samé a možná se uleví také spoustě lidem. mimochodem jak jsi na tom s NA logem na knihovně? nepřijde ti nefér někomu schválit a jinému třeba proto že se ti nelíbí jeho názory;ne?(a rozhodně nemluvím jen o sobě)
Odpověď tedy stručně k věci:
Proč by to mělo vadit? Hafo lidí ví, že Saturnin_ je aqualung. Kdyby opravdu někdo toužil po tom si to zjistit, tak se může podívat třeba na FTF hunt kešky RTW v Brně… navíc nevím, jaký má smysl skrývat nicky revírníků. Pro mě jsou velkou autoritou a moc jim tímto děkuji za jejich nevděčnou práci.
No vidíš,já to třeba zjistil až během schvalování moji poslední kešky.Za jejich práci jsem jim taky vděčný ale měli by všem měřit stejným metrem.Nebo tady vzniká nějaký geocikánov?!
Jestli se kdy na revírničení vykašlu, tak to bude přesně kvůli provokatérům jako je Witko, který nepřinesl českému geocachingu nic pozitivního.
Ale k tvému ubohému NA logu (který jsi sám smazal) na Chrudimské knihovně: udělil jsem výjimku a ty o tom nevíš zhola nic. Nevíš vzdálenosti, souvislosti, vůbec nic, takže tvoje argumenty nemají žádnou váhu.
Myslím si, že se snaží nikomu nenadržovat, nikoho neprotežovat a nikomu neubírat. Občas jim to možná ujede (já o tom zatím nevím, ale když to říkáš ty, tak to musí být pravda… :-O) a proč? Možná tě to překvapí, ale odpověď je jednoduchá: Jsou to lidi, ne stroje.