Šelma

Tak Šelma včil loví v Polsku. http://www.novinky.cz/domaci/164484-na-morave-muze-radit-nebezpecna-puma-varuji-polaci.html

Už můžete pustit v noci děti v klidu do lesa…Šelmu mám doma pod kontrolou a hlídám ji jako oko v hlavě…:D:D:D

Ne ne, v neděli jsem byla lovit v Olomouci… no a za chvíli mě fakt čeká ten event na Sováči - do Polska kousek… já myslím že novinky to tentokrát dobře vystihli :slight_smile:

"V obydlených oblastech může napadat i dobytek a domácí zvířata. Na člověka si troufne vzácně" - tak myslím že zatím můžete být celkem klidní…

Ale o mně některé dámy tvrdí, že jsem dobytek. :frowning: Tak co teď? Nakonec abych byl rád, že na ten Event nepřijedeš. :wink:

Jet bych tam měla když ho pořádám… :smiley: :smiley: :smiley:

Teď jsem myslel ten můj, na kterém jsi účast zrušila :D:D:D

wow

No tak to bud rad…protoze dobytek ja zeru bez ptani B)

Tedy už to začínáš, ale opravdu přehánět, srny, prasata, slepice. Já vím, že na Sovinci není otevřená hospoda, ale zas tolik lidí tam nepřijede.:D:D:D Anebo jak znovu otevřeš [cache]GCYQN3[/cache] tak přejdeš na kečery?:o

Otevru kdyz budu moct… precti si muj posledni write note… jsem tak slechetna ze vas nezakousnu ale necham vas utopit :smiley: