Zdravím,
vytvořil jsem videoprůvodce o geocachingu, který poslouží hlavně začínajícím kačerům zorientovat se a třeba také ostatním uživatelům
Průvodce jsem umístil na youtube.
Ahoj, koukl jsem se zatím na třetí díl. Pokud chceš znát můj názor - je sice dobré, že to děláš, třeba to někomu pomůže, ale měl by jsi zapracovat na mluveném komentáři, je nutné si minimálně sepsat stručné body co budeš říkat a na nečisto si to vyzkoušet.
K věcné otázce - já bych očekával, že u každého přístroje bude uvedeny klady a zápory. Takže třeba u mobilu - výdrž a odolnost +možnost zjištění aktuálního stavu a cena (pokud už člověk takový telefon má).
Není to recenze jednotlivého typu, je to komplexní shrnutí možných variant. Ve videu jsou klady i zápory uvedené, pokud si na ně nenarazil. U každého typu o nich mluvím a pokud bych udával cenu i typ, dělal bych reklamu, a to opravdu nechci. Jde jen o ukázání možných přístrojů k odlovu, nic víc, nic míň
Asi nemá smysl ti odporovat, profesionální co si budeme nalhávat to není. Vytknout by se tomu dalo asi vše, mnohé nepřenosti (jako že otazník opravdu neoznačuje multinu, jak uvádíš, atd.), projev, zpracování i odbornou stránku, nebudu to víc rozpitvávat, no ale pokud jsi se nudil, jako úsměvná vzpomínka po letech to pro tebe může být fajn. Do televize bych to raději nedával… a nováčka raději odkázal na trochu jiná videa, případně wiki, protože tomu kdo o GC nic neví, to obzory asi příliš nerozšíří.
Recenze delam uz roky (i kdyz na neco jineho) a musim rict, ze tenhle pristup je rozhodne spravny a to nejen kvuli reklame ale i kvuli cene, protoze ta muze byt za par tydnu uplne jina a situace se tak muze vyrazne zmenit.
Jinak videa jsem nevidel ale urcite se v pondeli na rychlejsim pripojeni rad kouknu.
Ahoj Ty a Já. Stejně jako nápad s keší Malinký krokodýl, mě potěšila i vaše snaha o osvětu nováčků a kačerů, kteří nevědí všechno. Myslím lepší jak tlachat je něco i když né úplně dokonalého dělat. Subjektivní poled a způsob vyprávění mě je sympatický a nevyvolává ve mě pocit že mě poučuje nějaká nejchytřejší geocelebrita, která má zmáknutá místní fora a nepřipustí opakovaný dotaz. Clověk, když s něčím začíná jednak nemá zkušennosti a jednak, jak zkušennosti získává, je nadšen drobnými úspěchy, které se povedou natolik, že mu uniká celek jako takový. Řekl bych asi tak. Kdyby Ty dal kameru do ruky své Já (nebude muset myslet ještě i na to, jestli je co má být v záběru), trošku si připravil povídání tak, aby z něo zmizely místa, kde sám neví, co řekne a neusiloval o nejdelší záběr na světě, moc by to výsledku pomolo. Příklad máš ve svém filmu. Třeba na konci 1 dílu "A šipka nám ukazuje 8 metrů - ták tudy to asi nepujde"s obrazem zamrzlé reky doromady = dobrý for. Nebo filmová zkratka= ledová cesta- obličej Ty- ledová cesta- GPS- most- malý krokodýl. Prostě chce to spoustu záběrů z různých poledů a stříhat a stříhat. Vidím - tvářím se na to - neco dělám. Film je obraz a tak nemusím už říkat, co vidím. Tole jsem nevymyslel já. Je to jen pár zkušenností, které filmaři znají a používají. Píšu to sem protože Ty a taky Já fandím. Wetu