Poslední teplý prodloužený víkend je ideální na odlov prstence a dalších sérií v Budapešti. Ubytko ideálně v termálech s masážemi:-) Odjezd z Brna 28.10. po půlnoci, návrat 30.10. před půlnocí.
Ahoj, a nemas misto v aute ? Nejlepe pro 1-2 osoby. Diky
No možná jo…ještě nevím, kdo všechno a kolik aut pojede…
ok
Nejel by nekdo z Prahy a okoli? Auto bych vzal , pokud ho zaplnime
premyslim, ze bych se pridala - jsem z Kolina, ale do Prahy teoreticky dojedu a klidne muzu 28. i pred pulnoci ;-). Na kolik penez to asi vyjde? a jakym zpusobem chcete lovit? Nejake blizsi info? Predstavy, atd. klidne SZ. Diky
Predstavu zatim moc konkretni nemam. Jel by pa-so-ne, za benzin by to ve 4 lidech vyslo ± 800,-Kc na hlavu (halt mam trochu nenazrany auto)
Edit: Asi to se znamkama a pojizdenim kolem dokola bude o neco vic, zajemci kdyz tak piste na SZ
Ahoj, nabídka na cestu z Prahy vypadá celkem lákavě. I bych se přidal, ale potřeboval bych vědět víc podrobností a hlavně celkovou cenu.
PS: Nezapomeň na dálniční známku SK + HU
Railm(il)an
a jak vidite ubytovani a jidlo? plus koukali jste na ty serie? Da se to za 2 dny stihnout? Resp. vicemene za den, protoze pocitam patek na cestu tam a nedeli na cestu zpet…
No a nechcete vyjet treba ve ctvrtek vecer ? V patek je statni svatek, tak by to nemusel byt problem. A co takhle 1 den dovolene ? pondeli a zustat tudiz do pondeli = skoro 4 dny loveni po budapesti.
ja bohuzel jeden den dovolene nedostanu, ale ve ctvrtek vecer jet muzeme…
Den dovolene navic by byl gut, ale spis bych to videl na ctvrtek tj. odjezd streda vecer. Mam totiz trochu obavy, ze odjezd z Prahy po D1 bude pred tim prodlouzenym vikendem tragedie. Kdo byste mel takhle zajem, piste na SZ
v tom pripade se nemuzu zucastnit - den dovolene nedostanu
Pokud byste si to rozmysleli, nebo chtel jet nekdo jen na ty tri dny volna, dejte vedet!
Psal jsem SZ, jinak den volna u mne není problém…
No ja to mam jednoduche, ve ctvrtek ucim, takze mohu nejdrive tak ve 14 hodin. S pondelky problem nemam. Jsem z Brna, jel by teda taky nekdo z Brna nebo pres Brno ?
Já jedu 100% a dni navíc (čt nebo po) se nebráním:-)
taky o tom uvažuju .. co tam doporučujete za nocleh?
(po vlastní ose, ale řeším kde tam nocovat)
www.booking.com a další.
Není problém najít slušný dvoulůžkáč s Internetem a parkováním za 20-25EUR za pokoj/den
dík
http://www.studentagency.cz/ - sekce ubytování