Serie FCPT - pondeli 27.09.

Nejel by nekdo v pondeli lehce zakombajnit na serii FCPT ?

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.3794078175762&lng=16.167755126953125&zm=12&mt=m

V pondělí ne, ale kdyby třeba někdo chtěl v sobotu 2. 10. … :wink:

jedu, kde dáme sraz :slight_smile: ?

Je to v sekci Liberecky kraj, cili v Liberci ? :))

Z olomouce se ti vyplati jet pres Ceskou Trebovou a Rychnov nad Kneznou, tak bych videl sraz v Nachode u FCPT - 1. Zatim jsme dva z Liberce a jeden z Nachoda.

Ty brďo :). Mel jsem v pondelí v plánu pentagram ale ted jsem ve velkém pokušení změnit plány
:D. Ještě se ukáže ;).

Přeju vydatný lov…ale tohle pojetí keškování mě nějak (vůbec) neoslovuje,

Proboha další série? Děsí mě chvíle, kdy se každý druhý kešer rozhodne udělat stobodovou sérii.

Toto tema je v sekci Liberecky kraj a otazka zni zda by nekdo nejel … Nazory, filozofie, pripominky jsou jinde. Diky

Práve jsem se vrátil. 100 keší za 4 hodiny 49 minut, sám samojediný - všichni zvaní měli výmluvy, proč nemůžou jet :smiley:
Bylo to výživné, až na pár ojedinělých případů s ulítlými souřadnicemi pohoda. Ale bojím se, že tam většina z nich dlouho nevydrží.

Omlouvám se, já myslel, že je to sekce bodohoniči :slight_smile:

Ja se rozhod ze se tam dneska taky vydam, protoze to mam celkem blizko jel jsem na kole, ale jelikoz v N. m. n M. lilo jak z konve tak jsem to obrátil. Jinak tem odvazlivcum co se tam vydaji i za dnesniho ne moc prizniveho pocasi preju prijemný lov.:):slight_smile:

Šel to vůbec někdo pěšky?

30 kilometrů? :slight_smile:

A proč ne?:slight_smile:

Potkali jsme LennyCharlie asi cca u 62, šla od poslední, Maxinoha jel v protisměru. Po chvilince se setkali, takže Lenny šla asi těch 39. To je obdivuhodné, obzvlášť ve včerejším počasí.

No tak už to mám taky za sebou.

Tak už taky oficiální bodohonič ? :wink:

Kdo by měl zájem, vyrážím na ní 5.10.2010 z Prahy kolem 7:30, tak se ozvěte přes profil, mám ještě nějaké místo :wink:

Proč ne pěšky, pokud tam jsou nějaké slušné cesty, aby se nemuselo pořád jít po krajnici na frekventované silnici, tak bych do toho šel.

Pokud by se tedy našel někdo, kdo by to chtěl zkusit hezky pěšky, tak ať napíše… snad pak najdeme nějaký ten vhodný termín :slight_smile:

PS: Sice ještě teď bolí nohy z víkendového "pěšího kombajnu" v Holandsku, kdy jsem dal 27 keší na 65km dlouhé procházce, ale to brzo zase rozchodím :wink: