Série Fotografie jde v neděli do archivu

Bezva, člověk to luští a von mu to archivuje měsíc před plánovanou cestou na místo. :slight_smile: Moc dlouho to nevydrželo.

To zamrzi… o co se jedna?

Tak zas zahodím pár vypočtených do koše… Ale nedivím se, když někdo její keše záměrně likviduje… Inu kdo na enigmu nemá, tak se může projevovat všelijak… RIP

žádnou serii Fotografie nemužu najít,dá sem někdo odkaz o co jde?

… proč někdo smazal ten první příspěvěk, na který jsem reagoval?

Jinak jde o [cache]GC1N8KK[/cache] a další.

hmm, tak jsem to (hned po publikaci) luštil zbytečně :frowning: přeci jen Koloděje jsou pro mě příliš zruky, než abych se tam dokázal i za 2 roky dostat…

No je mám lousklé od zimi s tím, že si tam zajedu někdy na podzim, až nebude teplo… hlavně jako fotograf jsem to měl relativně snadno… zvažuji jejich reinkarnaci v Plzni, jen se musím domluvit s deni…

škoda, zrovna jsme je taky vyluštili

Původně jsem nechtěla reagovat, ale musím, protože mi to nedá …
Keše z fotografické série fungovali od publikace cca 17 měsíců, myslím si, že je to dostatečná doba na její odlov. Vymlouvat se na počasí, nebo na dálku … no každý má své důvody.
KDO CHCE, HLEDÁ ZPůSOBY? KDO NECHCE HLEDÁ DůVODY!!!
Pokud někdo tyhle prima kešulky odlovit chtěl, udělal si čas a odlovil je, já je také odkládala a nakonec jsem se během jednoho dne rozhodla a vyrazila na lov, a zrovna teda za humny je nemám … od HC 100km. Pokud člověk chce, tak se dá všechno. A podotýkám, že nám po celou dobu odlovu pršelo, ale ani to mě neodradilo od odlovu těchto keší!!!
Pro zrušení měla ownerka asi určitě důvod. Jsou to její keše, tak by to měli kačeři respektovat a ne se na poslední chvíli dohadovat proč a nač… ???

Tímto ownerce keší moc děkuji za hezkou fotografickou sérii, která se jí moc povedla. Držím palce ve spravování zbylých keší a hodně štěstí při zakládání nových … A když se najde někdo, kdo chce keše znepříjemnit, hlavu vzhůru a jít dál. Lidí je moc a každý je jiný. Hodně síly!!!;);):wink: