Ahoj, hledame partu ktera by se chtela zucastnit nejakeho prodlouzeneho vikendu a odlovit cca 300 kousků v dánsku. Podrobnejsi info na ICQ: 53102918 nebo na emailu [email protected]
Zdarec, to je jasne. Co nejvice. Jinak to vypada na odlet z Prahy do Svedska, Malmo. Tam neco posbirat. Potom vlakem do Copenhagenu. Tam zustat treba 3 dny, a potom stejnou cestou zpet.
Tak v Dansku jsem byl a byt tam tyden tak ma clovek pres tisic kesi natotata.
Pokud mohu doporucit tak serky Statcaches (50+) a PT Nordsjaelans Powertrail (250) stoji za to a daji se v pohode stihnout + - neco navic.
Tak to mi v planu lehce chybelo A nevyplati se dojet si tam rovnou vlastnim autem? Zas tak daleko to neni, takze je jen otazka jak a za kolik (a jestli vubec, ale to predpokladam ze pujde) se tam dostat
Mimochodem, pokud ma nekdo auto a vezne nas tak se o naklady radi podelime. Mam felicii a komfort cestovani na takovou dalku neni nejlepsi. Jde jenom o to poskladat partu, a poradne si to užit.
Danština není až tak potřeba, když jsem byla ve Švedsku všichni tam umí plynule anglicky, tak v tomhle problem nevidíme.
Předpokládaný termín chceme prodlouzeny vikend kolem cyrila a metodeje nejlepe.
Tak to by taky šlo. Na dánštinu jsem se ptala proto, že jsem nenašla anglickou verzi listingu zmíněné kešky :-)) Ale při "kombajningu" to až tak nevadí, to je pravda. To jenom já blázen si o těch keškách i ráda čtu…
ad Jazyk, vsici i starsi lide umeji plynule anglicky a vetsina mudlu jsou co se tyce kesovani velmi ochotni,
Nam se stalo ze jsme zastavili u jedne kese ze serky kde neco opravovali, stacilo jim slusne rici a sami nam kes podali.
Jen pozor nesmi se tam do lesa (i kdyz je tam asfaltka a zadna znacka) nejake narizeni Danskou vladou.