super akorát co mám s tím zkušenosti chce si to tam dát jen ty co člověk chce pak totiž docela dlouho trvá generování… kvůli počtům zatím projíždím všechny keše dané série … uvažuju ještě o nějaké optimalizaci na rychlost ale až další verze
jen bych dodal, to co jsem tu asi nezahlid..
pokud udrzuju v geogetu aktualni cr, tak je pak zbytecny tim jarrym STAHOVAT kese z bookmarku, ale jen je tagovat
mam udelany davky ktery tagujou legendy, filmova mista
a pak v combine tyhle davky a na konci pustit autostat
Tak jsem vyzklušel ve svých statistikách a mám dojem, že to někdy nějak divně počítá. Někdy se liší počet nalezených ve výpisu a dole v součtu, stejně tak počet keší v série (co má nastavený tag)…fajn, díky.
Pro další verze možná pár nápadů:
nedalo by se do nastavení dát vypnutí toho banneru (nějak nesedí stylově do statistik),
do záložek se vkládá statistika nějak divně, rámeček celé statistiky je nad bannerem a statistika je jako "mimo"
pravděpodobně formát cfg rozhodí i centrování nápisu "Statistics generated by GgStat 1.1.29 running on GeoGet" dole pod statistikou
nastavení sloupců které dát do výpisu
zobrazení státu vlaječkou
u hlaviček jednotlivých statistik nadpisy sloupců boldem a podbarvené jako v celých statistikách
Nějak se snažím najít proč to počítá tak divně. Někdy je v pořádku počet nalezených i počet keší s tagem, ale jindy nesouhlasí obě čísla nebo jen jedno z nich???
Teď na to koukám, že problém bude tam, kde je jedna keš v několika bookmarcích… Pokud má keš víc bookmarků, nezapočítá se dole do toho součtu, a to v obou případech. Zobrazí se ale nalezené správně, jelikož to zobrazuje jiná procedura.
Teď na to koukám, že problém bude tam, kde je jedna keš v několika bookmarcích… Pokud má keš víc bookmarků, nezapočítá se dole do toho součtu, a to v obou případech. Zobrazí se ale nalezené správně, jelikož to zobrazuje jiná procedura.
Njn, ale např. United Islands tam to zase v obou hodnotách píše o jednu méně a je jen v jednom booku :o