Ahoj. Prosim jen o tip nekoho, kdo se alespon krapet vyzna v servisnich cenach. Me nejmladsi ditko umistilo mou autoGPS Garmin 200 do mikrovlnky a na 99,9% ji pustilo:( Odesla SD karta (tu vem cert), ale i interni akumulator, speaker a cosi, co prijima signal, pac je total na nule. Vsechna data jinak v GPS zustala. Ma cenu to vubec nechavat opravovat, popr kde? …diky
Při dnešních cenách to asi nemá cenu opravovat. A jestli to opravdu pustila, tak tam toho bude pryč víc.
Šikovné dítě ![]()
Na většinu navigací se vztahuje sleva při nákupu nového kusu a ještě Ti přeregistrují mapy, takže do koše bych to asi hodil až po ověření jak to máš s tímhle.
Jestli je to Garmin, tak hledej na www.garmin.cz
jojo …šikulda po taťkovi;)
…navštívim servis a uvidim. Jen doufám, že si neúčtujou samotnou diagnostiku závady, abych nedal 1.000 za to, že mi oznáměj opravu za 5.000 na GPS v hodnotě daleko nižší. Pak uvidim. S přeregistrováním map to nevidim růžově …mám je tak nějak načerno. V tomhle směru mám taky drobet strach, aby neprudili:o
Když říkáš, že máš data v pořádku, tak si mapy atd. překopíruj do počítače, smaž interní paměť a hotovo… Případně nahraj čistý systém
Garmin NUVI 200 se dá při troše štestí na Aukru sehnat za 2000Kč - nový. GE je kdysi dávala k pojištění k autům nebo tak cosi. Jediná "nevýhoda" je že se ti po startu navigace na 2 sekundy zobrazí logo GE. HOdně lidí je má doma nepoužité ležet a občas prodávají na aukru. Já takto sehnal za 1600Kč i s poštovným. Pokud měls mapy řekněme "neoficiálně" tak mi toto řešení příjde lepší než se štvát se servisem. Nehledě na to že pokud ta mikrovlnka byla opravdu puštěná tak ti to nebudou opravovat ale vymění kus za kus a pochybuju že uznají záruku. Takže pak bys za to dal nejspíš víc než ty 2000Kč.
Na Aukru za pár hodin zrovna jedna aukce s NUVI 200 končí - zatím je cena 600Kč. a když se nepodaří vydražit tak můžeš klidně hned teď kupit v jiné aukci za 1800Kč + poštovné i s City Navigatorem 2010.
Máš to ještě v záruce?
Když jo, tej to do servisu a dělej mrtvýho brouka…