Setkávání u kešek

Poslední dobou každý víkend sedívám u své krabičky,klidně i hodiny čekám na nálezce..poté si pokecám..a čekám dál..jak jste owneři často u svých krabek? A nálezci,uvítáte menší zpřestření (setkání s ownerem),jsem jediný,kdo to takhle dělá?

Tak já nesedávám u vlastních keší a nečekám na nálezce, možná je to tím, že v průměru je tak jeden až dva týdně, to bych se nedočkal:D

Jinak rád se potkávám s jinými kačery u keší a zatím se mi povedlo vždy být u své čerstvě zveřejněné keše a pokecat přímo s FTFkaři… nejen prima pokec, ale hned zpětná vazba, co by bylo třeba vylepšit nebo změnit (ale i ta pochvala je fajn;) )

Třeba včera jsem si při setkání aportoval s šestiletou labradorkou-byla neúnavná;minulý týden jsem radil zase mudlům,kteří se potřebovali dostat do Škrdlovic,ale šli trochu blbě; zatím mám rekord 5 hodin..koho neznám z eventu,toho potkám u kešky :-D,vždy trnu,kdo je kačer a kdo ne..u Ftf jsem nebyl,stále jsem si den před publikací myslel,že je stále panenská,ale po publikaci to byl shon..byl event,i když pršelo potom celý den..reakce na nový listing stály za to..

PS:stále číhám.,:smiley:

Ja na jednu ze svych kesi (GC16MH2) vidim pres den z okna a kdyz vidim kacera, fotim a davam na web (bez obliceju) jeste pred tim nez to zaloguji. Parkrat jsem se samozrejme s nekym i potkal, ale ze bych cihal u kesky na navstevniky, to asi ne. A cihajici clovek u skryse by me asi odradil od lovu, zalezi tedy, jak se moc maskujes :slight_smile:

Já tam napsal do listingu upozornění..víc udělat nemůžu,kdyžtak [cache]GC1W6PB[/cache]

Vyckavat u cache by me asi nenapadlo. Amm taky jednu pred oknama, tak jsem obcas nekoho potkal. Ale bylo to malo. Tak jsem si zaridil toto: [cache]GC1MD6N[/cache]

Funguje to! :smiley:

Ja cekavam jen na xTF lovce u svych nove zalozenych kesuli. Ale casto se setkavam u kese i s dlsimi kacery.

Betax: doufám,že tě brzo odchytnu,stále se mi některé termíny nehodí. :smiley:

No, treba s Mudlodcerou jsme kvakali asi hodinu, kdyz si prisla pro souradnice k me cache. :slight_smile:

U svých krabiček nevysedáváme, ale… Pokud je publikovaná nová keš, vyrazíme se podívat, jestli nepotkáme nějaké ty FTF lovce. Dřív bývala pěkná zahrádka před Plečnikem, sedávali jsme tam a pozorovali lovce. Teď hodně chodíme do Rajské zahrady, kde je to ideální na nepozorované sledování kačerů, ale občas se dáme do řeči :wink:

To je taková úchylka, my jim říkáme owner-voyeur :smiley: Dokonce jsem jednou potkal dokonce voyeura-lenocha. :o Napsal do listingu tel. číslo, ať prý mu cinknem, až vyrazíme na FTF! :smiley: :smiley: Ne, vážně: owner u odlovu je vždycky rušivej element. Když tak až při návratu, nebo potom někde u piva.

Ownera bych u kešky potkat nechtěl. Ještě by se mi posmíval, že se mi ji nedaří najít :smiley:

Ja jsem mel velky nutkani kdyz mi byla publikovana moje nocni keska vyrazit se podivat, jak se FTFkarum dari. Ale bylo mi jasne, ze bych je silne rozptyloval a zbytecne navadel smerem, kterym sem to planoval. Tak jsem si musel pockat az na logy. Leda se maskovat za srnku - dve zelena svetelka :o)

Já se setkávám rád, proto jsem si jednu keš založil tak, že na ni vidím z okna v práci a druhou u baráku a číhám :wink:

Asi si založím keš přímo v obýváku,aby nějaký kačer neproběhl bez povšimnutí .
Jde o to,jestli všichni kačeři stojí o setkávání ?

Ja nelovím ak niekto pri keš.
Ak by si čakal na mňa ja by som ju neodlovil :wink:

Odlovím iba ak ju už niekto drží v ruke, ale to som sklamaný, že som prišiel o finálne hľadanie. Zatiaľ sa mi to stalo 2 krát.

Takže drž ju v ruke keď prídem ja :slight_smile:

to cinca2008: Ale joo, vetsina kaceru jsou dobri. Se vsema se da pokecat aspon chvili..

Teda vědět, že na mě u kešule někdo číhá, asi by mi to trochu vyděsilo. :smiley:
U svých kešek nečíhám, ale vždy se s někým rád setkám přímo na lovu. Při odlovu Schwarznberské hrobky (nějakých 70 kiláčků od našich HC) jsme s manželkou potkali dvojici Sun&Bug, což nám udělalo obrovskou radost, neboť (krom toho, že jsou to moc příjemní lidé) to shodou náhod je páreček, který odlovil moji poměrně náročnou multimysterku, publikovanou někdy v květnu a odlovenou zatím pouhými sedmnácti kačery. A takovéhle příjemné náhody se občas stávají a to je moc fajn. :slight_smile:

Znamená to tedy,že ti ,kteří raději loví o samotě jsou špatní ?

Svou kešku mám asi 2km od baráku a druhou 30:D,takže se mi u nich číhat nechce:Dale u kešek se ráda s někím setkám,pokecáme atak.