SeveroPražské mostovky II.

Jak jsem slíbila, tak po ukončení odstávky plavební cesty a opětovném zvýšení hladiny Vltavy na normál, svolávám společný odlov Mostové serie č. 19, 20, 21. Jedná se o Holečovický železniční most, Most Barikádníků, Trojský tramvajový most. Všechny se loví z vody, tudíž se jedná o plavbičku na lodích.

Sraz před Loděnicí FTVS Troja u umělé horolezecké stěny (na začátku slalomového kanálu) v sobotu 21.11.2009 v 9:00 hodin. Domluveno je půjčení kanoí a pádel. Počet osob není předem limitován, jen vás prosím o nahlášení, abych mohla upravit požadavek na počet plavidel. Cena zapůjčení bude symbolická, max 50 Kč/osoba.

Will Attend. :wink:

Mě sice chybí jenom Železniční most, ale klidně se této akce účastním… A ještě více bych ocenil, kdyby někdo potom jel autem na CWGiádu a vzal mě s sebou :wink:

Jůů, já chci taky. Určitě se objevím :slight_smile:

Lákavá nabídka, nevleze-li do toho nějaká katastrofa, jdem do toho ve dvou lidech.

Na všechny se moc těším.

Na CWGiádu určo někdo pojede, tedy pojede nás povícero. Proto ta na mě časná hodina, aby se to stihlo. Zda autem nebo mašinkou se ještě uvidí :slight_smile: Otázkou je jestli pádelník nebude stávkovat a neutopíš se :smiley:

Odlov bude předpokládám při jedné plavbě, tak si Ty dvě dáš repete jako navigátor :smiley:

Proti katastrofě kdy by nahoře bylo víc vody než dole, případně kdy by voda dole měla pevné skupenství se modlím také :smiley:

yes yes cap`tn…
Tak se mnou počítej :wink:

Taky se hlásíme, do lodě jen 1 dospělý, zybtek bude povzbuzovat ze buřehu B)

Zegguš, to jsi nemohla vybrat lepší datum? Já bych se rád přišel podívat, jak se budete máchat v té Vltavě, ale bohužel tou dobou budu na cestě na CWGiádu :frowning:

Tak snad bude i nějaká slušná fotodokumentace :wink:

Prosil bych rezervovat dve mista s vyhledem na palubu s galejniky :slight_smile:

už jsem to hlásila nycolce,ale ona asi prdí pod peřinky,tak uvidíme jestli se nahlásíme nebo se půjdem topit jen do vany

Tak když nám do toho nic nevleze, tak bychom se také přidali v počtu jednoho dospělého.

Také se rád přidám, 21.11 v 9 hod. jsem u loděnice jak na kole a přiložím své / půjčené / pádlo k dílu.
Dík

Tak ja zase ty sve dva hlasene kusy skrtam. Snad jsem to stihnul vcas a nenadela to nejake problemy se zamluvenymi lodemi atd.

Ojoj, no pravdepodobne se take objevim v poctu jednoho kusu… Predem diky za organizaci…

Mostovky v takovéto vybrané společnosti si nemohu nechat ujít.

Tuhle výpravu si nemohu nechat ujít :slight_smile: Už jen proto, že poslední vodní výpad ve společnosti Zeggy na geopivu vůbec nebyl k zahození. Když jsem tak koukal na trasu tak těsně u vody je i GC20WEY - a to je také výzva :wink:

Bezva nápad ! Prosím o rezervaci 1 ks kánoe a 2 ks pádel. Předem díky za organizaci vodního minieventu !!!

Mohl by mi někdo napsat aspoň přibližné souřadnice místa srazu? :wink: