Seznam ma nový mapový podklad

Nový mapový podklad by měl být detailnější. Podrobnosti viz. http://ilblog.sblog.cz/2008/03/27/588

vypada to, ze konecne ty zakladni mapy jsou jakz takz presny (v porovnani s ortofoto)

Zase tak moc bych nejásal. Sice jsou obrysově kvalitněji posazené, ale obsahově z hlediska pravdivosti údajů bych tomu moc nevěřil. Jen na cestě kudy jdu domů jsem našel neexistující silnici (tam je jen asi 50cm široká hliněná cestička křovím), na mapě vyznačené napojení silnice (kde je ve skutečnosti konec - je slepá a na konci jsou jen 5m úzké schůdky pro pěší).

Vrchol pak byl pohled na Hrachoviště (vojáky několikrát vysídlenou a za komunistů až na poslední budovu zcela zlikvidovanou vesnici) - momentálně je tam památník a mimo jiné naše multikeška "Hrachoviště". Na mapě nově označeno názvem "Brdy", je tam ikona obecního úřadu a hned vedle ikona firmy "AS-KO" na adrese Brdy 1 ;o). Tak to mě vzalo. Nakonec v předposledním měřítku zmizí okolní zeleň - vše přejde v šedou, jako by v oblasti brdských lesů nebyl jediný strom.

Takže za mě - "ještě je hooooodně co zlepšovat" !!!

Jsem jenom nakouk a obchvat u Olma (Globus) tam pořád není.:wink:

to javla: Nerikam, ze jsou dokonale, ale udelali podle me krok dopredu.