seznam nových keší

Zdravim ,měl bych drobný návrh na zlepšení stránek.
Mě osobně by se líbilo seznam nových keší jako je na opencaching.

Nevim, jestli by to k nečemu bylo. Tenhle prostý seznam je už na gc.com a nevidím prostor k tomu to udělat nějak jinak nebo lépe, aby to mělo nějaký smysl a navíc by to nebylo moc aktuální.

> Tenhle prostý seznam je už na gc.com a nevidím prostor k tomu to udělat nějak jinak nebo lépe, aby to mělo nějaký smysl a navíc by to nebylo moc aktuální.

Tobě tam fakt ani trochu nechybí vzdálenost od home coords?

Nechybi, protoze ty mam v Geogetu. :wink: (Ano, az po stazeni dat… ale to by byl problem i zdejsiho seznamu)

Ani trochu :slight_smile:

Všechno co je natěchto stránkách už někde je a přesto jsou

Seznam tu kdysi byval, byl docela sikovny na prohledavani podle klicoveho slova - pokud je nazev cache anglicky, tak se konkretni cache pri hledani na gc.com spatne dohledava.

Přesně tak. Docela mě mrzí, že na geocaching.com nemaj trochu sofistikovanější vyhledávání… stačilo by přidat aspoň druhý parametr, kterým by byla země.
Teď jsem kouknul do místní mapy a koukám, že už tam v podstatě jednoduché vyhledávání podle jména je implementováno, takže super :slight_smile:
Jen je to potřeba udělat přes filtry a je zřejmě potřeba znát úplně přesný název.
Možná by výhledově stálo za to, trošku to rozšířit i na názvy přibližné a zanedbat diakritiku… ale to už záleží, jak se do toho Pepovi bude chtít.

Lze použít zástupný znak %. Pro sql znalé, je použito like.

No jo, šlape to. Paráda. Díky.