Seznamy POI keší

Tento návrh mě napadl ve spojitosti s geoprojektem „K pramenům“. Cílem tohoto projektu je seskupení keší podobného zaměření do nějakého seznamu (v tomto případě se jedná o prameny řek). Tento seznam má za úkol podnítit k návštěvě těchto pramenů. Bylo by určitě přínosné, kdyby vznikly seznamy tematicky zaměřených keší, které se váží k nějakému POI. Mohly by tak vzniknout seznamy keší spojené s hrady, zámky, prameny řek, rozhlednami, kostely,smírčí kříže, vyhlídky apod… Aplikace by fungovala asi takto: Na stránce POI keší by byly vyčleněné kategorie. Po vstoupení do kategorie by kdokoliv mohl přidat GC kód keše (+ třeba název), čímž by byla keš zatříděna. No a pak by se jednoduše vypisovaly keše v dané kategorii s odkazem na listing na GC.COM. Uživatelé by takto mohli snadno procházet podobné keše. V podstatě by to byla WEB 2.0 aplikace :wink:

Já osobně bych to asi nevyužil, mám rád různorodost, takže když jedu kešovat, tak si nevybírám a beru to jednu za druhou. Maximálně se podívám, jak jsou dlouhé multiny - kvůli plánování času a jestli není lepší vynechat jednu multi a místo toho jít na tři tradicionálky.

Nevidím důvod, proč by takové seznamy nemohly existovat. Jde jen o to, aby z toho nebyl užitek menší než byla vložená práce.
Naprogramování je jednuduché, ale taky to někdo musí naplnit daty.

Napad mi to prijde zajimavy, ba je i jednoduche neco takoveho vytvorit…

Proc nevyuzit soucasne Wiki? Kazda kategorie by byla jedna wiki stranka, kde by byl proste seznam odkazu na jednotlive kesky. A kdokoliv tam muze ten odkaz pridat/odebrat… Stacilo by vytvorit nejaky mustr, podle ktereho by se ty jednotlive wiki stranky delaly, aby to melo nejaky jednotny styl.

Ja osobne bych taky nesel vylozene jen po kesich "U smirciho kamene", ale myslim, ze Ti nic nebrani v tom, zalozit na gc.com dany bookmark a vhodne kese tam - treba i na zaklade oznameni dalsich - pridavat.

Na wiki si klidne muzes hodit odkaz.