Sháním mudlo karty

Ahoj,

docházejí mi zásoby tzv. mudlo karet (laminované/zatavené provedení) a žádný z českých geoshopů je aktuálně nemá (s výjimkou předražených gcshop.eu).

Nevíte o nějakém pozapomenutém zdroji? Umíte je udělat v rozumné kvalitě? Nějakých 30-40 malých byl vzal…

Díky!

Ahoj, si někde stáhni předlohu, doma vytiskni( nebo někde vytiskni ) a pak si to nechej zalaminovat.Není to drahé.
Myslím že se to vyplatí, něž jenom objednat mudlokarty a platit poštovné :smiley:

Když jsem psal ten příspěvek psal, říkal jsem si, jestli je potřeba napsat, že návod udělat si je sám nechci. Byl jsem příliš optimistický. Děkuji za skvělý návod, ale opravdu bych se při realizaci kešek věnoval něčemu úplně jinému. Jestli jsi šikovný, předlohu ti připravím a hotové kartičky odeberu.

No já nevidím ten problém … stáhnout stash-note (10s), tisk (20s), laminace (60s). To máš ryhleji než objednávku na e-shopu :wink:

Ty časy bych s mojí šikovností mohl úspěšně zpochybnit, ale podstatou je, že chci mudlo karty koupit stejně jako ořezávátka. Stačí, že řežu tužky na půlku v kuchyni =)

Adame, pokud vydržíš tak týden, tak budu tisknout a laminovat… udělal bych jich více… jen ten počet mne v tvém případě poněkud děsí…

Neboj, to je tak na rok…

mám je tu vytištěné v šuplíku už několik měsíců, jen se dokopat k tomu nechat je někde zalaminovat :slight_smile:

Máte to prosím někdo už hotový ve wordu, at to nemusím opisovat? Díky moc.

no pokud se nepletu, se podívej sem, tady si můžeš vybrat :wink:

http://www.geocaching.cz/downloads.php?cat_id=4

25 Kc a jeste na kartice reklamu na sebe, tomu rikam idealni byznys :smiley: