Nezůstal někomu ještě jeden kousek (nejlépe ve stříbrném provedení)?
Rád bych odkoupil. Případně můžeme udělat i nějakou výměnu. Mám třeba neaktivovaný Czech 2006 Geocoin ve zlatém provedení, který se mi před nějakou dobou podařilo draze sehnat ![]()
Posun nahoru.
Mám obě verze samozřejmě a to i toho českého 2006. ![]()
Aha. A to je pouze "chlubící" příspěvek, nebo mi tím dáváš najevo, že bys mi jej mohl nabídnout? ![]()
Taky mám, ale aktivovaný. Žádný problém, dá se adoptovat. Nabízím…
P.S. …a můžeš si vybrat, zlatý či stříbrný!
Díky moc za nabídku…ale přeci jen bych raději neaktivovaný ![]()
Jestli to jde, tak já bych měl zájem o ten zlatý. Adopce není problém..
Posun nahoru.
Ne. To je prosté konstatování, že tento geocoin mám neaktivovaný a zároveň upozornění, že nabídka na výměnu za neaktivovaný Czech 2006 Geocoin ve zlatém provedení pro mne nemá význam, protože několik těchto geocoinů mám také.
Můžeš nabídnout něco dalšího? ![]()
Nic "vzácnějšího" nebo "méně obvyklého" už nemám, takže asi jen staré, dobré korunky…pokud může být ![]()
Posun nahoru.
Ma este niekto tento Slovak Geocoin 2007 na predaj? Aktivovany alebo neaktivovany. Postou v ramci CR. Dik
Posun nahoru. Stále sháním.
Právě mi jeden dorazil z Ameriky. Vyhrál jsem ho na Ebayi stál mě asi 25 doláčůů. Vůbec se Ti nedivím, že ho taky sháníš je naprosto úžasný. Je to ozdoba mé sbírky. Juraf369
U této aukce se jednalo myslím o bronzovou verzi. Stříbrná se shání hůř.
Posun nahoru. Stále sháním.
Po delší době posun nahoru. Stále nabízím zlatý Czech 2006 Geocoin za (nejlépe stříbrný) Slovak 2007 Geocoin. Také sháním Czech 2007 Geocoin (nejlépe tu červenostříbrnou kombinaci).
Posun nahoru.
No Když se ti nechtělo vyměnit zlatý Czech 2006 za ten stříbrný a raději sis ho nejspíš vydražil na eBay, tak si tam můžeš vydražit i ostatní, když se ti za ně chce dát ty peníze. ![]()
Posun nahoru.