Shanim nefunkcní Colorado

Lidicky mam na vas prosbu shanim nefunkcni coloradom klidne i z rozbitym displeyem za nejakou dobrou cenovku.

Uz to tu zaznelo nekolikrat, ale opakovani je matka moudrosti - Garmin nabizi "dozivotni" zaruku, to znamena i poskozenou GPS u nich muzes za poplatek (pohybuje se to okolo 3 tisic, kontaktuj sveho prodejce) vymenit za novy kousek.

Takze - jednak Ti nikdo rozbitou GPSku nenabidne (byl by hloupej) a jednak si tak muzes nechat opravit svoji rozbitou - coz je predpokladam duvod, proc to shanis. :wink:

ne prave ze to duvod neni potrebuju na svoje kutilsky testy jinak , s tou akci je to jinak za poplatek ti GPS starou vykoupi a daj bonus na nakup nove teda co ja vim , samozrejme sem stim pocital a mam nachystany 2000 ze bych za nej dal

[quote]
Schrek napsal/a:
ne prave ze to duvod neni potrebuju na svoje kutilsky testy jinak , s tou akci je to jinak za poplatek ti GPS starou vykoupi a daj bonus na nakup nove teda co ja vim , samozrejme sem stim pocital a mam nachystany 2000 ze bych za nej dal

ten vykup gps byla "akce" ktera trvala jen chvíli … nebo možná eště trvá a tam si jim musel dodat funkční gps za kterou ti dali slevu na novou tušim neco kolem 2 tisic… ale to o cem tu pise H+ je vlastne "autorizovany" servis garminu… a tam ti vymenej za urcity "poplatek" stroj v jakemkoliv stavu…

jinak promin ze jsem zvedavej ale co mas v planu zkoumat?? :slight_smile:

to je tajny mam takovej geopristrojek a potrebuju elektroniku do toho tohel mi dela kamos ja mel predstavu dodam soucastky on udela pokdu se podari dam pak vedet

Hochu hochu, kdybych to nevedel jiste - tak to sem nepisu. Vyzkouseno s Qnikovou GPSkou pro slepy (vedeli jste, ze 60CSx neni odolna proti kufru kOktavky? :D) - vymeneno za ten poplatek, pristi tyden ji bude mit.

Obavam se, ze Ti ji nikdo jen tak neda nebo za dvojku neproda - byl by hloupej. Zvaz, jestli Ti na kutilstvi nestaci treba starej Legend, ten sezenes ruzne hodne levne a je jich dost.

Nebo nam fakt pro zajimavost napis, k cemu to chces - a jaky jsou technicky pozadavky/parametry. :wink:

vsak shanim i legenda ale vsichni za nej chcou 3000 proptoze tam maj narvany mapy

nepocitam stim ze mi ho nekdo da ale proda vedel jsme ze se da udat za 2000 a dostat pak slevu o vymene za novej za 3000 jsme nevedel takez se asi opravdu preorientuju na legenda nebo 60

jeste mi prosim rekni jak to teda technicky udelt kdyz si ji znima a to jde na vsechyn GPS od garminu

Aspoň ty parametry. :slight_smile: Za prvý začínám být zvědavej a za druhý si říkám, jestli by fakt nestačil Legend nebo nějakej BT modul za pětikilo.

No, jestli chces elektroniku, tak je nesmysl shanet turistickou GPSku a tu rozebirat - kup si neco takovyho: http://www.futurlec.com/GPS.shtml (to jen pro priklad, prvni odkaz od strejdy Googla)

Když já asi nemluvit jazyk tvého kmene.:smiley: Co to prosimtě chceš říct?

hosi ne proste ne pokdu to pude dam vedet nerad rikam svoje plany aby mipak vsichni radili a poucovyli navic colouse sme chtel tak proto kdyz se mi nedopatrenim rozbije muzu pouzitna nahradni dily ten druhej uz jsme tak resil etrexe kdyz jsme homel

ze ja blbec to sem psal :slight_smile:

Ale ne, to jsi udělal dobře, ale co čekáš, když napíšeš, že je to tajný.:smiley:
Kecat ti do něčeho jsem fakt neplánoval.:wink:

OK, kdyz je to tak tajny, tak uz se neptame. (Halo, CIA - mel bych pro vas tip na zacinajiciho teroristu. Ano, tech 5000 dolaru mi muzete poslat na ucet, reknu vam cislo…) B)

Zkusils kouknout napr. tady? Legenda sezenes podle me kolem tisicovky: http://www.aukro.cz/search.php?sg=0&string=garmin+legend (coz je furt vic nez ten samostatnej modul)