Sháním SD karty - 8 - 32MB (zadarmo)

Pro jednu multinu potřebuju SD kartu. Kdysi jsem tu měl nějakou 16MB, ale nemůžu ji najít… :@

Pokud máte někdo doma přebytečnou kartu (např. zdarma k foťáku a tak), a pokud pro ni nemáte využití (co s 16MB kartou, že…), byl bych moc rád, kdybych byl hned vedle odpadkového koše a mohl ji získat místo něj. Nenapadá mě, kde jinde bych mohl sehnat takhle malou… A cokoli většího je zbytečný.

Dík za případný návrhy. Brno je výhoda…:slight_smile:

Mam 16MB MMC, neni to sice SD ale SD ctecky berou i MMC, nebo ne?

Mam tady 32 a 128 jsou mi na nic . Posli mi mailem adresu strcim to do obalky a pokud to neskonci v Breclavi v sachte tak je mas ve stredu doma.

Já bych taky dokázal využít malé SD karty, takové ty přenosné měřiče tlaku se záznamem na velké nefungují a jedna moje známá jich má docela spotřebu :frowning:

V supliku mam 16MB SD kartu. Rad venuji. Je jeste zajem?

Bookak
[email protected]

Zdravím ctěné kolegyně a kolegy!
Vlastním mobilní telefon Nokia 3230 (už trochu starší Smartphone). V něm byla původně 32 MB MMC karta (RS = ta půlená), pak jsem někde splašil 64 MB… Teď bych se potřeboval posunout ještě o malinko výš :p, ALE po 1 GB kartě netoužím (do současného telefonu - a paměťové karty do něj - už investovat nechci, byť se jedná o pá stovek).

PROTO SE PTÁM:
NEVÁLÍ SE NĚKOMU DOMA V ŠUPLÍKU NEPOUŽÍVANÁ (ale použitelná :)) MMC KARTA (ta polovičkní - lámací)? KAPACITA 128 MB JE POSTAČUJÍCÍ, 256 POTĚŠÍ :D.
A cena? Počítám, že se jedná o skoro neprodejnou záležitost, takže bych poslal dárci děkovný email :p, případně hezkou fotku či 15 korun českých na účet (10 známka, 1 Kč obálka, 4 koruny za ochotu - takzvaně "od cesty").

Děkuji za ochotu! Ozvěte se, prosím, přes soukromou zprávu…

Pokud by byl ještě zájem o sd karty, také klidně někomu zašlu. Má ještě někdo zájem?