Sice jsem na chvíli podlehl klamavému dojmu, že jsem Shantiho o pár kousků dostal, bylo to ale jen jeho leností v logování. Tento mazák sice sliboval, že teď bude hodný a poslušný nekešující rodič, namísto toho vyrazil na lov lehkých skrýší v asi šesti státech a já jen doufám, že už to zalogoval všechno a nebudou z toho pozítří gratulace za 1300 keší. Blahopřeju a postupně se vzdávám nadějí na návrat na první brněnské místo… [Y][<:o)][D]
Tak Šantíci (L+J) velká gratulace letí do Brna. [:)]
A jedna asi dobrá zpráva - stav mé nemocné hnáty se již mírně zlepšuje.¨Takže doufám, že v srpnu se třeba někde poperem o FTF. [;)]
Gratulace i ode mě [Y][B] ... skoro to vypadá, jako by jste si chtěli zaplnit mapu států [;)].
A hlavně poctivě logujte, abyste nezpůsobovali trauma jiným brněnským kolegům, které VELMI zajímá, kolik že zrovna máte na kontě [:D][:D][:D]
Gratuluju k upevnění pozice na brněnském trůnu a přeju stále plnou nádrž [;)]
Tééééda tomu říkám sedmimílové skoky. Moc gratuluju a jen tak dál.
Gratulujeme! Brno se nám pěkně rozjelo ![]()
[^]Gratuluji k peknymu uspechu.[^]
Nazdar pane gratuluji k peknemu cislu, koukam zes zase trochu utrhl Mitaka, ale zadny flakani jedu jedu at je co na pivu co zapijet
Úžasná rychlost. Bude to asi tou aerodynamicky otočenou kšiltovkou, nekladoucí odpor. Blahopřejeme.
[quote]
JaKr: Úžasná rychlost. Bude to asi tou aerodynamicky otočenou kšiltovkou, nekladoucí odpor. Blahopřejeme.
[/quote]
Ano, ano. Dosti gratulací a poďme si z toho kolotočáře zase dělat prdel [;)][:D]
Moc gratulujeme, to je fakt rychlost. [^]
Taky se připojuji k zástupu gratulantů a přidávám své gratulace ;-) Jen tak dál!
Kněžd@