Neznáte někdo osobně tohoto kačera? Zkuste se ho, prosím, zeptat, co má v plánu se svými keškami. Na všech kromě jedné má need maintenance, dle gc.com je aktivní, stále loví a přihlašuje se, ale na správu svých keší "prdí z vysoka".
Vzhledem k tomu, že má tradičky v centru Brna, je častá péče nezbytná. Nehledě na to, že některé kešky už několik měsíců nejsou na svých místech (stavební úpravy, krádeže, apod.).
Zkoušel jsem ho několikrát kontaktovat, ale neúspěšně. Skoro to vypadá, že mu všechny maily z GC automaticky padají do koše…
Nejsu z Brna a zrovna tuto (Starobrněnský klášter) jsem odlovil před cca rokem. Fotku jsem si vypujcil z jednoho z posledních logů. Většinou sebou nosím "vercajk" k opravě, obnově keše a obnovil jsem tak už dvě, jednu v Brně, druhou v Praze (kde ji autor ani není schopen i přes víceré urgence enablovat).
A právě v duchu "kačeři sobě" jsem nadhodil toto téma, protože výměna logbooku jinými kacery není v tomto případě dlouhodobě udržitelný stav.
Shanti team znám od vidění. Některé keše mají moc povedené. A co bych k tomu řekl ? Vyserte se už na to nahánět a buzerovat neustále ownery keší, pracky Vám neupadnou, když už na keš míříte a notabene víte, že keš údržbu potřebuje, tak tu údržbu proveďte sami.
Shantíci jsou již na GC spoustu let a tak nevím, jestli jim už došel elán, nebo lavírují nad tím, nechat keše žít, či je zrušit, možná trochu nostalgie, možná taky méně času…
Doufám jen, že se s těmito výkřiky neozývají sobecky pouze ti, kteří maj na lukrativní místa sami zálusk…
P.S. Mě už to taky nebaví 12x do roka měnit v keši logbook, navíc vysvětlovat, že té krabičce opravdu magnet nechybí, ale je třeba ji umístit tak, jak jste ji vzali…
Jo, Špilberk jsem teď našel a vypadal takto. A ještě něco dalšího ve stejném stavu. Nový logbook se nedá, nevejde se, to by bylo nutno vyhodit ten starý. Ono k tomu asi i dojde, pokud to někdo nesebere úplně celé.
Nj, těch keší je škoda, ale zas aby hnily na místě neudržované krabky s přeplněnými logbooky které návštěvníci občas vymění není řešení napořád. Každá keška potřebuje člověka co se o ni bude starat a popřípadě ji i kvůli té stavbě posune, to bez autorů nezvládneme. Snažila jsem se o kontakt taky už několikrát a více cestami nabízela pomoc, ale asi ty maily a zprávy nikdo nečte…