Elfí princezna z GingerbreadCity dosáhla během Velikonočního plenění keší na Severu sedmiset zářezů na luku! Moc blahopřejeme!
Michal, Pet'a, Eowyn a Arwen
Elfí princezna z GingerbreadCity dosáhla během Velikonočního plenění keší na Severu sedmiset zářezů na luku! Moc blahopřejeme!
Michal, Pet'a, Eowyn a Arwen
Pardubicaci ficia na perniku, to mi nikto nevyvrati [:)] Gratulujem [H]
Mel jsem tu cest byt u Sharteaniny 700 osobne tak jeste tahle virtualni gratulace. A basti hodne perniku, at mas 800 driv nez ja.
taky gratuluju:)
a neni pernik zakazany doping? [;)]
Take posilam gratulaci do mych domovskych Vychodnich Cech a do mesta, kde jsem sam 4 roky studoval. Jen tak dal a litr bude co nevidet!
Ahoj Sharteano, přejeme Ti z Prahy hodně úspěchů v dalším kešování. Spužva, Sun-Man, Hmyzák
I kdyz jsem mel tu cest byt pri tom, kdyz jsi tu sedmistou pixlu za par vterinek nasla, a gratuloval osobne na miste, jeste jednou gratuluju toito cestou k tak peknymu cisilku a preju dalsi elan do pixlicek, litranek je prece uz na dosah !!!
Skvela prace. Moc gratuluji a at to frci porad dal !! [:)]
No jo… Sprint, přímo přes překážky, sprint, kašlu na podrážky, sprint, v dálce vidím kešku osmistou… Gratulace a do dalších keší spoustu pohody…
Janino,i já ještě jednou gratuluju i touto virtuální cestou. Ať je s Tebou pořád stejná sranda, ať kešky přibývají do Tvé sbírky jak na běžícím páse a moc se těším na naše pokecy u piva, vínka, kešek a i jinde.
Janino, i my Ti gratulujeme k moc peknemu cisilku a prejeme, aby se ti darilo i nadale a urcite se zase minimalne nekde potkame cestou ke nebo z kese, jak se nam to dari [:D]. Tak hlavne pohodu!
Taky gratuluju, tímto tempem to bude brzy 1000[H]