Podla asi 3 logov, ktore som cital a podla svojho vcerajsieho zazitku mam pocit, ze sa minimalne vcera nieco dialo so signalom - kym ho chytim na gps, trva to ovela dlhsie ako obycajne, a odchylka sa zda byt neobvykle velka. Pete29 mal 10 m mimo na Shopping cache (pricom je to dobre zamerane), ja 20 m od cache sochy, Doktor na post stampos exchange nemal ziadny signal atd… Zeby to bolo tym hnusnym pocasim alebo sa nieco deje?
idu po Tebe
![]()
presne tak, asi to bude tym, ze za chvilku zacina Big brother na Nove ![]()
no pokud byli jen odchylky, tak je to jeste dobre,ale kdyz neni signal, je to horsi. Americani vypinaj GPS satelity tesne pred utokem
A to uz bylo nekdy k videni? Ja si nevzpominam.
Vcera jsem GPS nezapinal, ale bxhome nasli mou cache na Kode bez problemu, a tam ve vegetacnim obdobi problemy se signalem obcas byvaji.
jen v pripade, ze jsi byl pred bombardovanim v Afganisatnu ![]()
Priklanim se k nazoru o US utoku. Stalo se mi to uprostred MED na lodi, zrovna kdyz zacinala (druha) valka v Iraku. Myslim ze vzdy vypnou jen urcite satelity, ale zase tak presne lokalne to asi nejde ![]()
uz aby bylo galileo, s kterim si AMICI, nebudou moct hrat
jinak urcite vypnou jen satelity na ktery je videt z ty oblasti, ten signal z nich jim prej rusi navadeci signal
Tak to my mame naprosto opacny zazitek. Uz od patku nam GPSka velmi casto ukazuje presnost ±2m, coz obvykle nemivame.
Sa mi nezda, taki blbi zasa nie su :-))
Vies to nejako dolozit? Aka frekvencia, ake zariadenia?
Lebo inac to tu vyzera na spravnu famologicku diskusiu…
Nevypinaji, ale vkladaji do nich chyby. Stejny satelit ktery pouzivame na “hrani” totiz slouzi tem jejich raketkam aby spadly tam kam maji.
Takže jsem jako jediný, kterému teď GPS (60C) ukazuje dost často ± 1 metr ??? Asi mám nějaký superstroj…
Říkal jsem si, kdy se mi tam objeví ± 0m…
nebo třeba ± 35 cm…
Who
Abys neměl nos nahoru, tak moje GPSmap60CS mi ±1m ukazuje taky, a to od té doby, co se mi podařilo zprovoznit WAAS (stačilo místo šetření baterií nastavit normální režim)
jo ta chyba bude pravdepodobnejsi. dukaz nemam jen zpravy o tom ze nejakyu reporterovy nefungovala GPS behem utoku v afganistanu, kdyz byl nekde pobliz
… což mně ovšem nezabraňuje v tom, abych měl dál nos nahoru…
Zkrátka proto, že stejně jako Ty vlastním i já ten nejlepší GPS přijímač.. (viď, PC..:-))) )