Sjurnecka a Vandrak - 100 + 100 - Dva novi stovkari!

Tihle dva se docela urcite vubec neznaji. :slight_smile: Spojuje je ale to, ze zhruba ve stejne dobe dosahli te prvni kulate mety, podle me te nejlepsi, nejkrasnejsi, nejpametihodnejsi (ty dalsi uz jsou spis jen takova cisla…) :))

Takze gratulace k prvni stovce! Takhle to vypada lip: 100! :))

U Sjurnecky http://www.geocaching.com/profile/?guid=0b1aadf6-2a36-4bf2-a26a-c5af17e1ee4c mam proste ohlasovaci povinnost, protoze nekolik nalezu kolem te stovky spachal v mem rajonu na Znojemsku a samotneho milniku bylo dosazeno na me kesce Lesni knihovnicka. Je mi velkou cti! :slight_smile:

Zuzka http://www.geocaching.com/profile/?guid=9ae09a66-f80d-4da4-a107-083cb3317e87 koncila prvni stovku ve velkem stylu takovymi chutovkami jako treba Styx nebo O-Ring, milnik (pokud se nepletu) padl na dalsi specialni kousek Zeleni muzi. :slight_smile:

Takze mili zlati, placam rukama a preju, at vam GC nadale prinasi hodne zabavy a radosti!

Moc děkuji za blahopřání, ale ja to zas tak nerozlišuji. Stovka nebo 95 nebo 278… :D. GC dělám kvůli úplně jiným důvodům než jsou čísílka. Blahopřání mě však moc těší. Ještě jednou díky.

Standa

Tos tomu dal! Jak jednou reknes, ze nejde o cisla, tak se vsichni cislari urazi a uz ti nidky nikdo nepopreje. :slight_smile:
Ne… ja te chapu, take to tak neprozivam… ale ta prvni stovka me potesila, tohle cislo myslim rozhodne ma neco do sebe a gratulace je na miste… spis teda takove privitani do komunity, mezi ne-troskare. :slight_smile:
A i kdyz nejde o ta cisla, jednou za sto kesi mas moznost si overit, kolika kolegum stojis za povsimnuti a par radek… :))

Teda BBBubaku, taky musis vsechno napraskat.
Ted mi nezbyva nez:

1. podekovat verejne za gratulaci
  2. poprat zaroven taky Sjurneckovi hodne zabavy do dalsi stovky
  3. pogratulovat na oplatku verejne BBBubakovi, ktery v teze dobe dosahl mnohem zajimavejsiho cisla, a to prosim pullitru, neboli 500!!! (nove vlakno kvuli tomu zakladat nebudu, protoze uz je to prece jen moc opozdene, bude jednodussi pockat radsi na dalsi kulate cislo, ze).

Takze pratele, dekuji a preju same pekne zazitky pri loveni!

Zuzka

Tak oni si oba stezujou! Teeda. Priste drzim usta.
:slight_smile:

Nějak ve svém poděkování za gratulaci nemohu najít žádnou stížnost :o.

Znovu opakuji, že mě blahopřání velice potěšilo a protože si nepotrpím na ta čísílka tak by přáníčka mohla být vlastně pořád :D. To však nechám na samotných gratulantech.

Takže BBBubaku ještě jednou moc děkuji a těším se na další a další a další …

Standa