Tihle dva se docela urcite vubec neznaji. Spojuje je ale to, ze zhruba ve stejne dobe dosahli te prvni kulate mety, podle me te nejlepsi, nejkrasnejsi, nejpametihodnejsi (ty dalsi uz jsou spis jen takova cisla…) :))
Takze gratulace k prvni stovce! Takhle to vypada lip: 100! :))
Moc děkuji za blahopřání, ale ja to zas tak nerozlišuji. Stovka nebo 95 nebo 278… :D. GC dělám kvůli úplně jiným důvodům než jsou čísílka. Blahopřání mě však moc těší. Ještě jednou díky.
Tos tomu dal! Jak jednou reknes, ze nejde o cisla, tak se vsichni cislari urazi a uz ti nidky nikdo nepopreje.
Ne… ja te chapu, take to tak neprozivam… ale ta prvni stovka me potesila, tohle cislo myslim rozhodne ma neco do sebe a gratulace je na miste… spis teda takove privitani do komunity, mezi ne-troskare.
A i kdyz nejde o ta cisla, jednou za sto kesi mas moznost si overit, kolika kolegum stojis za povsimnuti a par radek… :))
Teda BBBubaku, taky musis vsechno napraskat.
Ted mi nezbyva nez:
podekovat verejne za gratulaci
poprat zaroven taky Sjurneckovi hodne zabavy do dalsi stovky
pogratulovat na oplatku verejne BBBubakovi, ktery v teze dobe dosahl mnohem zajimavejsiho cisla, a to prosim pullitru, neboli 500!!! (nove vlakno kvuli tomu zakladat nebudu, protoze uz je to prece jen moc opozdene, bude jednodussi pockat radsi na dalsi kulate cislo, ze).
Takze pratele, dekuji a preju same pekne zazitky pri loveni!
Nějak ve svém poděkování za gratulaci nemohu najít žádnou stížnost :o.
Znovu opakuji, že mě blahopřání velice potěšilo a protože si nepotrpím na ta čísílka tak by přáníčka mohla být vlastně pořád :D. To však nechám na samotných gratulantech.
Takže BBBubaku ještě jednou moc děkuji a těším se na další a další a další …