SKEPTYK

Zdravime všechny, kdo znate ci jste navstivili kesky "SKETYKOVKY". Oznamujeme, ze SKEPTYK jiz nevymysli a nezalozi zadnou bajecnou kesku, nebot jiz neni mezi nami. Geocaching a pro nej byl skvelym konickem!! Vzpomente, kdo jste navstivili jeho kesky a uzili si s nimi spoustu zabavy.

Nize uvedene kesky jsou nyni k adopci, mate-li o ne zajem, kontaktujte mne, prosim, pres profil nebo icq.

Zdravim,

the.weasel

[cache]GC12HA4[/cache] VITEJTE V PEKLE
[cache]GC112XZ[/cache] TAJEMNY LES
[cache]GCZD5Z[/cache] MENHIR 2006
[cache]GC14NMR[/cache] R. U. R.

Já bydlím krapet z ruky…
Tak místní, adoptujte je!
Ať jeho památka je věčná…

Hm, to je smutne :frowning:

Potkal jsem se s nim v Mlade Boleslavi na Veverkach …

Jo tak to je smutne:( Zrovna dneska jsem navstivil MENHIR2006. Ale taky to mam mimo rajon.

Smutné :frowning: Zrovna minulý týden jsem cestou metrem zapisoval jeho pípanou depeši. Dědovy krabičky budu sledovat. Kdyby je nechtěl Colonel74 a neměl se najít nikdo s HC u Jičína, Kopidlna, či Sobotky, postaral bych se o ně do doby, než vstanou noví místní Skeptyci [;)]

Dekuji za nabídku, nejblizsi caches jsme si nechaly. Ty ostatni jsou vetsinou v hlubokem lese a tam se bojime ;).

Jsou v miste, kde neni moc mudlu, pokud ji neohrozuje nejake zvire
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=0c8f023e-a34d-4352-9898-5983880cadf4&IID=05b567e2-49ed-4304-b80b-c13ca1dddfc0, mely by byt v pohode.

W.

SKEPTYKOVA odchodu je mi velice lito, i kdyz jsme nemeli moznost se poznat osobne, jen jsme si parkrat napsali. Skoda, ze mel cas si duchodove kesovani uzivat jen tak kratce. Uprimnou soustrast pozustalym :((
Jeho kesky mam rad, urcite je skoda je nechat zaniknout. Pisu zpravu pres profil.

Taky je nam to lito. Kesky mame blizko, ozvu se.

Moc dekujeme Colonelovi, wwwerca2 a KarluMrakovi za adopci kesek!
At vam delaji radost …
Weasel