listoval som v databaze geocoinov na strankach gc.com (All Geocoins) a narazil som pritom na geocoin pod nazvom "Skoda Yeti (Be prepared for something wild) Geocoin". pocul niekto nieco o nom?
no tak ten geocoin je teda pěkně hnusnej. Kreativita šla asi hodně obloukem…vzali prostou fotku, a z druhý strany flákli konstrbatou haxnu. To umim vyrobit taky, asi si založim reklamku
To je teda hrůza… ale dělal jsem v reklamce a funguje to taky trochu jinak. To co je na webu může být jen první draft v horší kvalitě, aby se to nedalo zneužít jinou reklamkou. Klient mohl dostat úplně jiné podklady a pokud si nevybral, pak se to na web dává jen proto, že je to reference…
Podle obrázku se mi coin moc nelíbí, i když v reálu může vypadat dobře (možná černý kov?). Setkal jsem se už i s opakem, kdy fotka byla hezká, ale reál nic moc…
Jsme zvědavý, jestli jim ten coin zvedne prodej. Nedávno jsem yeti obhlížel a nezdál se mi takový fuj. Ja jsem ale zjistil cenu, nešel bych do něj. Héj a ten motor 1.2, to byl dobrý nápad
A to logo Ostravy. Já ani nemůžu mluvit, bo mi visí brada dolů. Ty p…, co to má být? Takto město šetří? K..ááá. Člověk hákuje jak cip, a nějaký kokot za tři vykřičníky schrábně 1.8 mega. Ať se mu to v hovno obrátí. :@
No několik stop Yetiho jsme našli, ale nějak nic moc. To Kofola-caching byl lepší. Měl alespoň schránky a na docela pěkných místech. Zato strašně blbý webový stránky, takže vlastně taky nic moc