skript pro archivaci eventů

Jelikož se mi zbytečně v databázi hromadily již proběhlé (cito,mega) eventy které jejich autor nearchivoval, případně archivoval ale od té doby jsem listing neupdatoval, napsal jsem si jednoduchý skriptík který všechny již proběhlé (s datem starším než předvčerejším) eventy projde a archivuje. Třeba se to bude někomu hodit.

edit: příloha nějak nechce projít, takže takhle: http://dl.dropbox.com/u/6509193/geoget/eventarchivator.ggp.zip

Diky, to je prakticke. Co to vystavit na ofiko web geogetu jako dalsi ze skriptu? A do jakeho adresare je vhodne jej vlozit?

EDIT: tak jsem to zkusil a ty cisla me prekvapila. Proc to ti owneri drzi pri zivote?

já to mám ve data/script/my (kde mám ostatní svoje výplody a pokusy) , ale jinak je to jedno, bude pracovat kdekoliv ve data/script

U mě to bylo většinou tím, že jsem neměl v databázi aktuální listingy, na gc.com už jich hodně archivováno bylo

ještě jsem tam našel chybku (cito to procházelo pořád dokola), na stejné adrese je snad opravená verze

Heh, tak jsem to projel znova a dalsich 52 archivovano :slight_smile:

nebylo by lepší to přidat do současného Archivator ? Ať je to v jednom balíčku?

určite bylo, ale to by musel ProKesTom. Ale chtělo by to ještě učesat a pořádně otestovat, je to jen tak na rychlo spíchnuté a za chyby neručím :wink:

Diky, hnedle jo o 59 polozek mene :slight_smile:

souhlas s jedem.. je skoro zbytecny aby to bylo jako zvlastni skript..

neuměl by to někdo napsat taky pro GSAk?

adresa píše Error 404. A na webu GeoGetu jsem to taky nenašel… Dá se k tomu ještě někde dostat?
Dík.